PRVO SU MENE ISEKLI NOŽEM, A ONDA TATU: Srbi koje su napali Albanci govore za "Novosti" (VIDEO)

D. ZEČEVIĆ

13. 09. 2022. u 15:11

SAŠA i Nemanja Mitrović iz Babinog Mosta sinoć su napadnuti nožem i izbodeni od strane dva Albanca, koji su im naneli teške telesne povrede, a u svojoj ispovesti za "Novosti" otkrili su kako je došlo do napada.

ПРВО СУ МЕНЕ ИСЕКЛИ НОЖЕМ, А ОНДА ТАТУ: Срби које су напали Албанци говоре за Новости (ВИДЕО)

Novosti

Nemanja (19) je opisao kako se sve dogodilo i šta je usledilo pre samog napada.

- To se desilo negde oko pola 10 ispred tog kafića gde smo sedeli kao i svako veče, a prethodno su mi nešto pretili. Sa njima uvek imamo probleme, mrze me, ljubomorni su, zašto ne znam. Kada sam hteo da izađem zvao sam tatu da dođe, kako ne bi došlo do problema. Tata nije došao tad i video sam da su oni otišli nadole, kada sam izašao, oni su krenuli prema meni i tada sam opet zvao tatu i on je došao - rekao je mladić.
 
 


Tokom napada Nemanja je nožem uboden u vrat, a isti Albanac povredio je i njegovog oca Sašu, koji je pokušao da odbrani sina.

- Sin je izašao u selo, a mi smo ostali kod kuće da radimo oko paprike. Međutim, on me je pozvao na telefon i rekao: "tata, dođi dole, ovi hoće nešto da naprave". Dok sam ja stigao kolima, on je već bio uboden, ja sam pokušao da ih razdvojim. Međutim, on me je posekao, a ja to u tom trenutku nisam ni osetio - izjavio je otac.

Saša je istakao kako je ovo problem koji traje već duže vreme, jer kad god su napadači bili privedeni, uvek su veoma brzo i puštani.

- Sad su privedeni, ali svaki put se privedu, pa ih puste - rekao je stariji Mitrović.

BONUS VIDEO: Snimak hapšenja u Admirala Geprata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024