Znak ove srpske kompanije nalazi se na dresovima 30 svetskih klubova (FOTO)

Promo

07. 09. 2022. u 10:00

Kompanija Meridian - lider u industriji igara na sreću i sinonim za podršku sportskih klubova!

Знак ове српске компаније налази се на дресовима 30 светских клубова (ФОТО)

Foto Profimedia

Osim što je jedan od najvećih brendova u industriji zabave jugoistočne Europe, Meridianbet uspešno posluje na tržištima EU, Južne Amerike i Afrike više od jedne decenije, primenjujući najbolje prakse u podršci lokalnim sportskim klubovima.

Meridian Grupa je globalni betting partner više od 30 fudbalskih i košarkaških klubova širom sveta i pokrovitelj vrhunskog profesionalnog sporta.

Foto: Promo

Podsetimo, Meridianbet grupacija zvanični je sponzor fudbalskog kluba AEK Larnake, debitanta u grupnoj fazi UEFA Lige Evrope, koji je nedavno eliminisao Partizan, kao i Nea Salamine. Košarkaška sekcija najvećeg sportskog udruženja na Kipru - Apollon Limassol, takođe je deo sponzortva ove kompanije. Potpisano je strateško partnerstvo i sa Košarkaškim klubom u invalidskim kolicima, što je posebno polje podrške za ovu renomiranu kompaniju - jačanje sportskih društava za osobe sa invaliditetom.

Foto: Promo

 

Košarkaši FMP Meridian ove jeseni igraju Meridian Basketball Champions League Qualification Tournament-u, a prethodna sezona bila je po mnogo čemu istorijska, jer je ekipa prvi put izborila plasman u plej-of ABA Lige od kada se regionalno takmičenje igra u tom formatu.

Kompanija je prisutna na Malti više od jedne decenije i zvanični je betting partner još dva kluba sa kojima su crno-beli iz Humske 1 ranije odmerili snage - FK Valeta, kluba koji je 25 puta u svojoj istoriji bio šampion, kao i njihovog ligaškog rivala FK Hamrun, preko kog se Partizan domogao Lige konferencije.

Foto: Promo

 

U našem regionu – Meridianbet sponzor je Prve crnogorske fudbalske lige (1. CFL).

Svaka druga godina u fudbalu u znaku je Afričkog kup nacija (ACN), a ovaj turnir uvek pokaže koliko se dinamični fudbal igra na drugoj strani sveta. Osim toga, kompanija Meridian je već dugi niz godina generalni sponzor brojnih klubova sa ovog kontinenta - spomenimo FC AFCM, Pan African i Costa do Sol.

Podrška vrhunskom profesionalnom sportu širom planete samo je dio ulaganja Meridiana u lokalne zajednice. U saradnji sa klubovima i sportskim savezima svih zemalja u kojima posluje, ova kompanija donira sportsku opremu amaterskim klubovima, sportskim savezima i sportskim školama.

Foto: Promo

 

Navedimo još neke od sponzorstava:

- VK Partizan, sedmostruki šampion Evrope i najtrofejniji srpski vaterpolo klub

- FK Rekreativo iz Banja Luke, svojevrsne banjalučke klupske legende koju su osnovali Emir Kusturica i Nele Karajlić, a u Upravnom odboru „sede“ Leo Mesi, Ronald de Bur, Bora Milutinović, Rud Gulit, Valentino Rosi, Rubens Barikelo, Jelena Janković, Milorad Čavić, Bjorn Borg, Frančesko Toldo...

Ponosni sponzori amaterskog sporta i školica sporta za decu

Podrška vrhunskom profesionalnom sportu širom planete samo je deo Meridianovog ulaganja u lokalne zajednice. U saradnji sa klubovima i sportskim savezima svih zemalja u kojima posluje, ova kompanija novčanim i donacijama u vidu sportske opreme ulaže i u amaterske klubove, sportska udruženja i škole sportova.

Za ovu kompaniju razlika između “malih“ i “velikih“, profesionalnih i amaterskih, juniorskih, seniorskih i veteranskih sportova ne postoji – svi imaju podršku globalnog brenda industrije zabave i igara na sreću.

Humanitarni sportski turniri

Solidarnost i podrška su jedni od glavnih karakteristika ove kompanije. Zato je Meridian, onda kada je bilo najhitnije, organizovao humanitarne licitacije (za novi život Boška Guglete), donacije za svaku osvojenu medalju na OI, ali i humanitarne košarkaške turnira u saradnji sa drugim organizacijama.

Napomenimo, takođe, i humanitarne turnire u organizaciji sa „Srbi za Srbe“ za pomoć porodicama Subotić i Lazarević, kao i turnire u šutiranju trojki gde je čitava domaća košarkaška scena svoje šutersko umeće pokazala za pobedu male Sofije Markuljević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju