PRONAĐENA NESTALA MIRELA: Žena vozilom Hitne pomoći prevezena u bolnicu

Novosti online

31. 08. 2022. u 15:45

MIRELA Josipović (41), koja je nestala pre dva dana u beogradskom naselju Stepa Stepanović, pronađena je danas oko 15 sati.

ПРОНАЂЕНА НЕСТАЛА МИРЕЛА: Жена возилом Хитне помоћи превезена у болницу

Foto: Fejsbuk

Kako prenosi "Blic", Mirela je vozilom Hitne pomoći prevezena u bolnicu.

Podsetimo, nestanak su prijavili članovi porodice koji su otišli do njenog stana, jer se nije javljala na telefon, i zatekli otključana vrata. Nije pronađen ni njen automobil, crni "nisan kaškai".

- Majka je videla Mirelu pre dva dana po podne, a juče smo saznali da je nema i prijavili nestanak policiji. Pretpostavljamo da je ona nestala još uveče, nakon viđanja sa majkom, a od tad je i nedostupna - ispričao je ranije brat nestale.

Kako je objasnio, njegova sestra ima dete staro 13 godina koje je tog vikenda bilo sa ocem.

- Sin se uspaničio kada je video da se ne javlja, zvao je i mene. Ona je nedostupna, nema auta, a u stanu je pronađena odeća u kojoj ju je mama poslednji put videla. Zabrinuti smo jer se ovo nikada ranije nije dešavalo, a i Mirela je u poslednjem razgovoru rekla mami da joj je drago da smo svi mi zbrinuti - navodi brat i dodaje da je Mirela vlasnica privatne firme i ozbiljna žena.

BONUS VIDEO - "NOVOSTI" U KOSOVSKOJ MITROVICI: Dan uoči jednostranog početka primene preregistracije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UJUTRO MRAZ, TOKOM DANA MOGUĆE PADAVINE: Detaljna vremenska prognoza za subotu, 20. april