MERIDIAN OPET BEZ GREŠKE: Nakon predsedničkih izbora - tačna prognoza i imena mandatara!

Promo

27. 08. 2022. u 18:00

Lista sa preko 60 imena javnih ličnosti koje su se u proteklom periodu navodila kao kandidati da im sledeće radno mesto bude u Nemanjinoj 1 prostrujala je još početkom aprila domaćom javnom scenom. Osim što je izazvala uobičajeno veliku polemiku, još jednom se pokazalo da je margina greške kladionice Meridian izuzetno niska.

МЕРИДИАН ОПЕТ БЕЗ ГРЕШКЕ: Након председничких избора - тачна прогноза и имена мандатара!

Foto: Tanjug

Najozbiljniji politički analitičari i istraživači javnog mnjenja u zemlji i često ističu kako je za najpribližnije predviđanje rezultata političkih izbora u određenoj zemlji, pored medija i procena specijalizovanih agencija, suštinski važno pratiti kretanje kladioničarskih kvota.

Foto: Promo

 

Kladionica Meridian to dokazuje i u praksi, pošto se još jednom pokazalo da su njene prognoze bile tačne, ovog puta za izbor premijera Srbije.

Naime, još početkom aprila ova kladionica predstavila je ponudu za izbore, uključujući i izbore za funkciju Predsednika Vlade Srbije.

Foto: Promo

 

Kao prvi favorit figurirala je Ana Brnabić, sa kvotom 1.80. Danas se, kao što znamo, informacija potvrdila kao istinita.

Foto: Promo

 

Valja napomenuti da je Meridian, kada je reč o izborima, još po nečemu bio unikatan ove godine – u ovoj kladionici bilo je moguće uživo klađenje na izlaznost, iz sata u sat.

Takođe, bukmejkeri ove kompanije izlaznost na parlamentarnim izborima procenjivali su na 58.5%, dok je na birališta, prema konačnim rezultatima, podsetimo, izašlo 58.63% građana upisanih u birački spisak, što je odstupanje od više nego zanemarljivih 0.13%.

Foto: Promo

 

Osim izlaznosti, uspešno su prognozirali izborne rezultate najrelevantnijeg dela političkih snaga, kao i procenat osvojenih glasova novog - starog predsednika Srbije.

Meridian - kompanija koja ne greši.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VELIKA TRAGEDIJA GAGE ANTONIJEVIĆA Sestra mu umrla usred snimanja filma: Samo je pala, nije bilo pomoći