NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Velika gužva na Horgošu, teretnjaci čekaju 6 sati, putnička vozila sat i po

Tanjug

25. 08. 2022. u 18:06

PREMA informacijama Uprave granične policije od 17 i 10 na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta, a za putnička motorna vozila zadržavanje je 90 minuta.

НАОРУЖАЈТЕ СЕ СТРПЉЕЊЕМ: Велика гужва на Хоргошу, теретњаци чекају 6 сати, путничка возила сат и по

Foto: Tanjug

Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, dok je na Batrovcima na izlazu zadržavanje za putnička vozila 40 minuta, a za teretna 120 minuta.

Na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na Gradini, na ulazu, zadržavanje za putnička vozila je 30 minuta, a na Preševu, na ulazu 90 minuta.

Na graničnom prelazu Šid, na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju 40 minuta, a teretna 120 minuta, dok na graničnom prelazu Gostun, na ulazu i izlazu, putnička vozila čekaju 30 minuta, a na prelazu Kotroman, na ulaz 40 minuta.

Putevi Srbije upozoravaju na izmene u režimu saobraćaja zbog radova na pojedinim deonicama, pa tako na deonici petlja Surčin - petlja Ostružnica do 1. septembra od 8 do 16 časova zbog radova na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save saobraćaj će iz pravca Novog Sada ka Beogradu biti preusmeren na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Na deonici Majdanpek - Rudna glava do 1. novembra zbog radova na rehabilitaciji puta saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Zbog radova na kolovozu na deonici Mali Požarevac - Mladenovac, kod nadvožnjaka Selters do 5. septembra od 7 do 17 časova saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila i alternativno za putnička motorna vozila gradskim saobraćajnicama.

Na deoncii Pančevo - Vršac, kod Vlajkovca u toku su radovi na popravci mosta preko kanala Dunav - Tisa - Dunav, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Dobra - Donji Milanovac do 29. novembra zbog radova na rehabilitaciji saobreaćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije