UPOZORENJE VOZAČIMA NA IZMENJENE USLOVE VOŽNJE: Na graničnom prelazu Preševo čeka se 40 minuta

Tanjug

22. 08. 2022. u 07:45

POVREMENI pljuskovi će i danas uslovljavati mestimično mokre kolovoze, a obilne padavine i jak vetar mogu brzo promeniti uslove za vožnju.

УПОЗОРЕЊЕ ВОЗАЧИМА НА ИЗМЕЊЕНЕ УСЛОВЕ ВОЖЊЕ: На граничном прелазу Прешево чека се 40 минута

Foto: P. Milošević

Kroz šumska područja može se naići na polomljeno granje, a na putevima koji prolaze kroz useke prisutna je opasnost od odrona, saopštio je AMSS.

Prema informacijama Uprave granične policije RS, dobijenim u 5.45 časova, na Preševu na izlazu vozila čekaju 40 minuta.

Kamioni na Horgošu na izlazu čekaju 180, Kelebiji 60, Batrovcima 60, Šidu 120 minuta.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama na auto-putevima.

BONUS VIDEO:

ZASTRAŠUJUĆ PRIZOR: Trenutak kada grom udara u trafostanicu na Vidikovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

Donorstvo je herojstvo