Ove METODE PODMLAĐIVANJA koriste mnoge VELIKE DOMAĆE I SVETSKE ZVEZDE – postoji li način da one i nama smrtnicima budu dostupne?

Promo

19. 08. 2022. u 10:00

Svakodnevno na mnogim medijima imamo priliku da saznajemo za neke nove metode za koje njihovi kreatori, ali i korisnici, tvrde da pomažu u podmlađivanju lica i tela, regeneraciji kože, zatezanju kože lica, odlaganju procesa starenja... Svaka od tih novih metoda, koje se iz dana u dan pojavljuju, nose sa sobom nesto drugacije, čudno, a mnogima su čak i neprijatni za videti, kao što su to na primer tretmani krvnom plazmom.

Ове МЕТОДЕ ПОДМЛАЂИВАЊА користе многе ВЕЛИКЕ ДОМАЋЕ И СВЕТСКЕ ЗВЕЗДЕ – постоји ли начин да оне и нама смртницима буду доступне?

Foto: Promo

S druge strane, postoje i one metode koje su od davnina priznate, a svakome je poznato koje koristi i benefite nose sa sobom. I malo dete zna, na primer, da kada ga nešto boli, ne bi bilo loše da na to mesto stavi hladnu oblogu. Isto tako, svako od nas teži da bar jednom godišnje, najradije tokom zime, ode na planinu, da se nadiše čistijeg, svežijeg i lepšeg vazduha. Takođe, sigurno ste bar jednom čuli za tretmane u kriosauni ili u tretmane u barokomori.

Među poznatim ličnostima koje redovno koriste metode kriosaune, odnosno veliki su promoteri ove metode podmlađivanja duha i tela, nalaze se brojni uspešni fudbaleri, popularni pevači, prelepe glumice i mnogi drugi.

Foto: Promo

 

Tretmanom u kriosauni telo se na kratko izlaže ekstremno niskim temperaturama (-110 °C do -190 °C ). Na taj način se, u roku od tri minuta, može zategnuti koža, usporititi starenje kože i celog tela, ali i potrošiti čak oko 800 kalorija. Još neki od potencijalnih benefita kriosaune su podsticaj lučenju većih koločina endorfina, pomoć u smanjenju upalnih procesa, a eksperti tvrde da se dobro pokazala i kod tretmana migrena.

Barokomora je drugačija metoda od kriosaune. Hiperbarična komora predstavlja uređaj nalik na kapsulu ili komoru u kojoj se, pomoću specijalno dizajnirane maske, udiše čist kiseonik. Pritisak kiseonika višestruko je veći nego pri „normalnom“ disanju. Pojedini stručnjaci objašnjavaju da se takav kiseonik do 20 puta brze raspoređuje unutar organizma, i na taj način može da dopre do ćelija i tkiva do kojih inače ne bi.

U pitanju je metoda kojom se, između ostalih, služe i astronauti, koji je koriste kao pomoć pri regeneraciji organizma nakon povratka na zemlju, što je posebno važno kada se u obzir uzme činjenica da se u tokom boravka u svemiru proces starenja ubrzava.

Foto: Promo

 

Jedna od pristalica ovih tretmana, jeste i legendarni pevač sa naših prostora, koji je nedavno kupio apartman na Zlatiboru u kompleksu Royal Garden, u okviru kog će se upravo nalaziti i kriosauna i barokomora.

Imali smo priliku da razgovaramo sa predstavnicima firme Stan Projekt, koji se već 14 godina bave izgradnjom stambenih objekata na Zlatiboru, i trenutno su u izgradnji dva najveća kompleksa na toj planini. Jedan od ta dva kompleksa, već pomenuti Royal Gardens, nalazi se na par minuta od samog centra, u neposrednoj blizini Kraljevih konaka i studentskog odmarališta. Jedan od njihovih ciljeva prilikom projektovanja ovog objekta bilo je da se, između ostalog, jednim delom posvete i sportsko-medicinskom turizmu. Pored svih sadržaja kakve nude najmoderniji svetski hoteli, objekat će posedovati i kriosaunu i barokomoru.

Iz sektora prodaje investitora rekli su nam da su kupci itekako upoznati sa njihovim benefitima, i da je upravo odluka da se ove komore nađu među dodatnim sadržajima objekta u ogromnoj meri uticala na odličnu prodaju apartmana u ovom kompleksu. Kupci će komore moći koriste po povlašćenim cenama, odnosno dobiće priliku da svoj organizam oporavljaju na ovaj način, i to bez potrebe da izađu iz objekta u kome imaju apartman.

Sve informacije o ovom objektu, za koji investitori smatraju da će predstavljati novi simbol Zlatibora, mozete dobiti na kontakt telefone +381 69 690 690, ili +381 69 688 888 ili na sajtu www.RoyalGardensZlatibor.rs. Takođe, s obzirom na to da su trenutno u toku avgustovski prodajni dani, zainteresovani kupci upravo sada mogu ostvariti ozbiljne popuste!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)