DEČACI NA INTEZIVNOJ NEZI: Doktor otkrio detalje o stanju dečaka koji su povređeni u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj

Tanjug

18. 08. 2022. u 16:01

DVOJICA dečaka, povređena u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj, koji su danas primljeni u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj, nalaze se na intenzivnoj nezi, izjavio je Tanjugu direktor klinike u Tiršovoj dr Siniša Dučić.

ДЕЧАЦИ НА ИНТЕЗИВНОЈ НЕЗИ: Доктор открио детаље о стању дечака који су повређени у саобраћајној несрећи у Бугарској

Foto:

Dučić je naveo da jedan od dečaka ima više preloma i povreda mekanog tkiva.

Drugi dečak, prema njegovim rečima, ima neurološke povrede i njegovo stanje je komplikovanije.

Dučić je podsetio da su posle nesreće dečaci primljeni u bolnicu u Sofiji, odakle su danas helikopterima prebačeni na beogradski aerodrom i sanitetskim vozilima prevezeni u bolnicu u Tiršovoj.

Foto: Printskrin / RTS

 

Osmoro dece i četvoro odraslih povređeni su u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj, kada se autobus iz Srbije, koji je prevozio decu i odrasle folklornog ansambla Ju-Lira iz Batajnice, prevrnuo i jarak na auto-putu Trakija.

BONUS VIDEO - DECA POVREĐENA U BUGARSKOJ STIGLA U SRBIJU: Saniteti prešli granicu, nastavljaju ka Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...