VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU, 13. AVGUST: Stižu nam pljuskovi, moguć i grad

Tanjug

13. 08. 2022. u 01:00

PREMA prognozi RHMZ, sutra se u Srbiji očekjuje veća količina padavina, ponegde i više od 40 mm za 24 sata.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА СУБОТУ, 13. АВГУСТ: Стижу нам пљускови, могућ и град

Foto: P. Milošević

Kratkotrajni grad je moguć u zapadnim, centralnim i južnim predelima.

Vreme sutra

U većem delu zemlje biće umereno do potpuno oblačno i svežije, mestimčno sa kišom ili pljuskovima sa grmljavinom, a samo će u Vojvodini veći deo dana biti suvo, na krajnjem severu i tokom celog dana.

Vetar slab do umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 14 do 19 stepeni, a najviša dnevna temperatura od 21 do 26 stepeni, na istoku i do 28 stepeni.

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu će sutra biti oblačno i svežije, povremeno sa kišom ili pljuskovima sa grmljavinom. U drugom delu dana se očekuje više padavina koje će ponegde na širem području grada biti intenzivnije. Vetar slab do umeren, zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura od 16 do 18 stepeni, a najviša oko 25 stepeni.

U nedelju će biti pretežno oblačno i sveže sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Prognoza vremena za narednu nedelju

U ponedeljak i utorak promenljivo oblačno i toplije, posle podne u brdsko-planinskim predelima kiša ili lokalni pljuskovi sa grmljavinom, a zatim sledi osetan porast temperature.

BONUS VIDEO - MALA SRPSKA SVETA GORA: Sa Kablara prelep pogled iz staklenog vidikovca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima