GUŽVE NA GRANICAMA: Vozila čekaju i do tri sata

Tanjug

06. 08. 2022. u 19:03

NA naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, dok se na graničnim prelazima čeka između 30 i 180 minuta, saopštilo je večeras JP "Putevi Srbije".

ГУЖВЕ НА ГРАНИЦАМА: Возила чекају и до три сата

Foto: J.S.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.30 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, a na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, dok je na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Bački Vinogradi, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Gradina, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, dok je na istom graničnom prelazu, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, a na ulazu, zadržavanje za istu kategoriju vozila je 60 minuta, na graničnom prelazu Jabuka, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, a na graničnom prelazu Špiljani, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, a na izlazu, zadržavanje za istu kategoriju vozila je 180 minuta.

Na graničnom prelazu Šid, na ulazu, za putnička motorna vozila je 60 minuta, na izlazu 90 minuta.

Na graničnom prelazu Sremska Rača, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...