KUKASTIM KRSTOM POKUŠAVAJU DA DISKREDITUJU REM: U Novom Sadu pretnje na fasadi zgrade u kojoj živi član Saveta Regulatornog tela

V.N.

06. 08. 2022. u 11:36

NA fasadi zgrade u Novom Sadu u kojoj živi Milorad Vukašinović, član Saveta Regulatornog saveta za elektronske medije (REM), jutros je osvanula poruka sa kukastim krstom. Slučaj je prijavljen policiji.

КУКАСТИМ КРСТОМ ПОКУШАВАЈУ ДА ДИСКРЕДИТУЈУ РЕМ: У Новом Саду претње на фасади зграде у којој живи члан Савета Регулаторног тела

Foto: Privatna arhiva

Vukašinović ističe da je ovo logična posledica kampanje koju pojedini mediji, u saradnji sa nevladinim organizacijama, sprovode već mesecima.

- Rade to s ciljem diskreditacije ne samo odluke o dodeli nacionalnih dozola nego i protiv članova Saveta REM –a koji su svoj posao obavili su skladu sa zakonom i pravilima struke. Ispisivanje poruka sa nacističkim simbolima jasan je pokazatelj da oni koji to rade i sami imaju nacističku svest - naglašava Vukašinović dodajući da je i pre dva dana na ulici u Novom Sadu istim povodom doživeo provokaciju od strane jednog čoveka.

Foto: Arhiva VN

 

Ovaj poznati novinar i publicista podseća da je i ranije, uređujući vrlo gledanu emisiju „Geopolitika“, u kojoj su o aktuelnim temama, uključujući i nacifikaciju hrvatskog društva, nespremnog da se suoči sa temama iz svoje prošlosti i sadašnjosti, dobijao pretnje.

BONUS VIDEO - OBELEŽAVANjE GODIŠNjICE ZLOČINAČKE AKCIJE "OLUJA": Više hiljada ljudi se okupilo u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)