NAKON ŠEST GODINA: Održana konstitutivna sednica Skupštine PNM

Novosti online

18. 07. 2022. u 20:55

NAKON šest godina, danas je održana konstitutivna sednica Skupštine kompanije „Politika novine i magazini” (PNM), koja je izdavač dnevnih listova „Politika” i „Sportski žurnal”.

НАКОН ШЕСТ ГОДИНА: Одржана конститутивна седница Скупштине ПНМ

Foto: D. Balšić

Sednici je prethodila promena objavljena u Agenciji za privredne registre, gde je umesto privrednog društva „OOO East Media Group”, u registru APR-a upisano privredno društvo „Media 026 DOO”, sa 50 odsto udela u vlasništvu kompanije PNM.

Kao svoje predstavnike u Skupštini kompanije PNM, privredno društvo „Media 026 DOO” je imenovalo Bobana Rajića, Bojana Rajića i Bojana Simića.

„Politika a. d.”, vlasnik preostalih 50 odsto udela u kompaniji PNM, za svoje predstavnike u Skupštini PNM imenovalo je Zorana Mošorinskog, LJubomira Jovanovića i Dragoljuba Kojčića.

Na današnjoj sednici za predsednika Skupštine PNM izabran je Boban Rajić, dok će njegov zamenik biti Zoran Mošorinski.

Skupština privrednog društva „Politika novine i magazini” imenovala je direktore kompanije, a to su Boban Rajić i dosadašnja direktorka Mira Glišić Simić.

Današnjom sednicom Skupštine PNM konačno su se stekli uslovi za neometano funkcionisanje kompanije u punom kapacitetu rada i ostvarenju svih tehnoloških i razvojnih ciljeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

I DALJE JE VREME ZA MORE: Vogue Hotel u Bodrumu je u svakom smislu odličan izbor i u njemu će uživati cela porodica