Veliki povratak Donalda Trampa u Belu kuću – ovo se dešava jednom u 130 godina!

Promo

01. 07. 2022. u 16:00

Brojke ne lažu ni ovog puta... Novi izbori za predsednika SAD su u novembru 2024, ali su već sada istorijski.

Велики повратак Доналда Трампа у Белу кућу – ово се дешава једном у 130 година!

Foto AP

Pre svega zbog svih globalnih bezbednosnih i ekonomskih događanja u poslednjih nekoliko meseci, ali i zbog procena bukmejkera – ako im je verovati, sledi nam istorijski presedan.

Ovde već postoje kvote za klađenje na novog, 47. po redu predsednika SAD (2025 – 2028), a glavni favorit za sledeći – još jedan - mandat u Beloj kući je Donald Tramp
 

Kvota na 45. predsednika SAD je 3.78, što znači da ćete na 1000 dinara vaš ulog gotovo učetvorostručiti.

I zato – preuzmite BONUS DOBRODOŠLICE od 500 RSD i sastavite tiket sa imenom vašeg favorita!

Ukoliko se ovo desi, a kvote su više nego realne, bilo bi to prvi put još od 1892. da bivši predsednik SAD, nakon neuspeha da dođe do reizbora, u tome uspe iz sledećeg pokušaja!

Što znači da nas čeka pravi pravcati geopolitički zemljotres, imajući u vidu dešavanja u završnici Trampovog prethodnog mandata, trenutna dešavanja u svetu i njegove nedavne izjave u vezi sa spoljnom politikom SAD.

Meridian, osim Trampa, u ponudi već sada ima 70 kandidata iz sveta politike, biznisa i medija najmoćnije države sveta.

Od poznatih imena tu su aktuelni predsednik Džo Bajden (5.78), Ron DeSantis, drugi favorit republikanaca i čuveni guverner Floride (4.34), aktuelna potpredsednica SAD Kamala Haris (12.21), Hilari Klinton (40.88), vlasnik Amazona Džef Bezos (110.82), Kanje Vest (105.42) pa i Bil Gejts (289.91).

Kompletna ponuda za izbore u SAD čeka vas na sajtu meridianbet.rs.

Foto: Meridian

Kladi se na nove ministre u Vladi Srbije.

Pored kvota za izbore održane pre mesec i po dana, Meridian kladionica već ima koeficijente za potencijalne članove nove Vlade Srbije.

Sudeći po ponuđenim imenima u kladioničarskim listama, bukmejkeri veruju da se sastav vlade kadrovski neće značajnije menjati, te da će je činiti predstavnici aktuelne vladajuće koalicije uz manje kadrovske korekcije.

Na listama Meridiana moguće je kladiti se i na:

  • Ime novog premijera

  • Ko će biti ministri u Vladi

  • Novog gradonačelnika i gradskog menadžera Beograda

U ponudi je preko 100 imena – od političara, preko sportista i drugih javnih ličnosti i ako je verovati kvotama, već sada mogu se videti obrisi nove parlamentarne većine.

Meridian u ponudi ima i klađenje na imena ministara po resorima – kladite se na ministre:

  • unutrašnjih poslova

  • spoljnih poslova

  • kulture

  • sporta

  • pravde

  • zdravlja

 Pogledajte kompletnu ponudu za klađenje.

Najbolji prognozeri – od izbora do Evrovizije

Meridian je, inače, za prethodne izbore u Srbiji imao u ponudi ponudu od preko 600 opcija i jedini na domaćem tržištu omogućio klađenje na izlaznost, i to na sami dan glasanja. Bukmejkeri ove kompanije izlaznost na nedavnim parlamentarnim izborima procenjivali na 59.5%, dok je na birališta, prema poslednjim rezultatima, izašlo 58.7% građana upisanih u birački spisak, što je odstupanje od tek 0.8%. Uz to, uspešno su predviđeni i izborni rezultati tri vodeće parlamentarne i liste na gradskim izborima u Beogradu.

Isto važi i za druga nadmetanja - osim što je uspešno predvidela da će pobednik biti Ukrajina, bukmejkeri ove kladionice pogodili su plasman devet od deset zemalja na vrhu tabele nedavno završene Evrovizije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)

ZEMLJOTRES KOD NIKŠIĆA: Žarište locirano na dubini od 12 kilometara