VAŽNO ZA VOZAČE: Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima

Tanjug

01. 07. 2022. u 09:00

PREMA informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75, kod petlje Beška - Novi Banovci, u smeru ka Beogradu, od danas do 7. jula planirani su radovi u sklopu redovnog održavanja na košenju razdelnog pojasa.

ВАЖНО ЗА ВОЗАЧЕ: Измене у саобраћају због радова на путевима

J.J.Baljak

Za vreme izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena preticajna traka u dužini od pet kilometara u smeru izvođenja radova, a saobraćaj se odvija voznom trakom.

Na auto-putu E-75, kod petlje Horgoš-Subotica-SEVER, u smeru ka graničnom prelazu Horgoš - Novi Sad, do 15. jula najavljeni su radovi na demontaži i montaži zaštitne ograde, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na deonici puta Bajina Bašta - Perućac, do 1. septembra od 7 do 22 časova planirani su radovi na sanaciji klizišta Bušinsko polje, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Irig-Maradik do 14. jula biće izvođeni radovi na rehabilitaciji puta, u toku svetlog dela dana.

Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima ili ručno po potrebi, u dužini do 600 metara, dok se tokom noći saobraćaj odvija dvosmerno na suženom delu kolovoza.

Na deonici Knić-Mrčajevci do 15. septembra najavljeni su radovi na mostu preko Bresničkog potoka uz naizmenično propuštanje vozila, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.

BONUS VIDEO - PADOBRANCI SLETELI NA ROSULJE: Srpski vojnici priredili spektakl

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

LEGLA NA HAUBU AUTA U POKRETU: Snimak iz Beograda zaprepastio mreže (VIDEO)