JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH HOTELA U HURGADI: Hotel u kom se uvek traži soba više i koji obiluje sadržajima za najmlađe

Promo

26. 06. 2022. u 16:00

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom.

ЈЕДАН ОД НАЈТРАЖЕНИЈИХ ХОТЕЛА У ХУРГАДИ: Хотел у ком се увек тражи соба више и који обилује садржајима за најмлађе

Foto: Promo

Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta

Foto: Promo

Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Albatros White Beach Resort 5* nalazi se u samom centru Hurgade, u Memši, na oko 6 km udaljenosti od aerodroma i oko 5km od nove marine u Sakali. Otvoren je u martu 2016. godine. Ogromno prostranstvo i petospratna hotelska zgrada sa 473 sobe različitog tipa, čine ovaj hotel. Zbog velikog broja raznovrsnih sadržaja za decu, hotel se preporučuje porodicama sa decom. 

Foto: Promo

Hotel se nalazi na svojoj, jako lepoj, peščanoj plaži, koja je duga 150m. Čine je zona plotke vode i ponton koji vodi direktno u dublju vodu. Na plaži nema koralnih grebena,  a suncobrani, ležaljke i peškiri su uključeni u cenu. Peškire gosti mogu koristiti uz kartice koje dobijaju po dolasku. 

Foto: Promo

Sve smeštajne jedinice u hotelu Albatros White Beach Resort 5* imaju klima uređaj, LCD SAT TV, tuš kabinu sa WC-om, mini bar, fen, terasu/balkon/prozor od poda do plafona i Wi-Fi Internet. Standardne sobe mogu imati pogled na baštu, bazen ili delimično na more, a Junior apartmani su dosta prostraniji, sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka, a imaju i đakuzi. 

Foto: Promo

Usluga u hotelu je All Inclusive – što podrazumeva rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak i večeru (po principu samoposluživanja – izbor više jela po hotelskim pravilima). U ponudi hotela su i a la carte restorani - Soprano, L’ Asiatique, Saffron i Wow, kao i brojni barovi - Lobby Bar, Sport Bar, White Bar, Millenium Bar, Olympus Bar, Red Sky Bar i Beach Bar. U koncept su uključeni sladoled, razne ukusne užine, kao i lokalna bezalkoholna i alkoholna pića. 

Foto: Promo

Albatros White Beach Resort 5* ima 6 bazena – dva za odrasle, četiri za decu, i to sa ukupno 16 tobogana, za uzrast od 4 do 12 godina. Tu su i tereni za odbojku na pesku, tenis, stoni tenis, boćanje, a među ostalim sadržajima za zabavu su gimnastika u vodi, vaterpolo, aerobik i teretana. Obavezno treba prisustvovati večernjim animacijama koje su spektakularne. 

Foto: Promo

Za ostale hotele na istoj destinaciji, možete se informisati na našem zvaničnom sajtu agencije „1A Travel“ . Naravno, tu je i call centar 011 655 78 00 za dodatne informacije, pitanja i rezervacije. Imajte u vidu da je moguće napraviti i online rezervaciju putem našeg sajta, a time uštedeti sebi vreme i završiti veliki posao iz svog doma. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

BILA SAM NEVIDLJIVA PORED NOVAKA Jelena o odnosu sa suprugom: Nisam mogla da progovorim!