STALNA HOTELSKA GALERIJA OD 600 UMETNIČKIH DELA: Impresivno renoviran hotel art’otel Arena Hospitality Grupe otvoren u Budimpešti

Promo

20. 06. 2022. u 11:54

Arena Hospitality Grupa nastavlja sa ulaganjima u svoje hotele i u Evropi. art'otel budapest nakon sveobuhvatnog renoviranja blista u novom i modernom izdanju, nudeći gostima ekskluzivnu izložbu umetnika Donalda Sultana.

СТАЛНА ХОТЕЛСКА ГАЛЕРИЈА ОД 600 УМЕТНИЧКИХ ДЕЛА: Импресивно реновиран хотел art’otel Arena Hospitality Групе отворен у Будимпешти

Foto: Promo

art'otel budapest u portfoliju Arena Hospitality Grupe iz Pule, nakon potpune modernizacije koja je započeta u oktobru prošle godine, ovog juna ponovo otvara svoja vrata gostima. Hotel je prvi put otvoren 2000. godine, a smešten je na izvanrednoj lokaciji, u neposrednoj blizini starog grada i obale Dunava, dok istovremeno pruža divan pogled na mađarski parlament i istorijski dvorac. Osim vrhunske lokacije, sasvim je sigurno da će hotel, nakon detaljnog renoviranja, ponuditi svojim gostima potpuno novi, ali zasluženi sjaj.

Kompletan redizajn doživele su sve javne površine, ali i hodnik, restoran i bar, fitnes prostor, kao i četiri velike konferencijske dvorane koje se nalaze u sklopu hotela. U impresivnu modernizaciju art'otel u Budimpešti ukupno je investirano 3,2 miliona evra. Arhitektica Eszter Radnoczy iz Este’r Partners-a zaslužna je za uvođenje inovacija u hotel, dok je novi dizajn kreirao izuzetno talentovani Eyal Shoan iz Digital Space-a.

Konferencijske dvorane su doživele potpuni redizajn tokom renoviranja. Preuređeni prostori obogaćeni su inovativnim digitalnim signalnim sistemom i centralnim kontrolnim tablama koje su osetljive na dodir. Domino dvorana za sastanke (kapaciteta do 16 osoba) pruža divan pogled na Dunav i Parlament. Nova fitnes zona hotela opremljena je najnovijom i savremenom Technogym opremom za vežbanje, dok se u spa centru nalaze dve prelepe sobe za tretmane, kao i luksuzna sauna za opuštanje.

Adam Gabor, direktor hotela art'otel budapest, povodom otvaranja, izjavio je: „Uz modernizaciju javnih površina našeg hotela napravili smo još jedan veliki korak u budućnost. Hodnik, restoran, bar i konferencijske sobe blistaju u ponovo otkrivenom sjaju, a u novom fitnes i spa centru gosti će moći da se opuste i da uživaju. Otvaranje hotela je jedan razlog više da posetite našu prelepu Budimpeštu, a mi jedva čekamo da dočekamo naše goste.”

Iako modernizovan, hotel je zadržao i svoju atmosferu muzeja. Tako art'otel budapest svojim gostima približava umetnost kroz ekskluzivnu izložbu od 600 umetničkih dela američkog umetnika Donalda Sultana. Rođen 1951. godine, Sultan je razvio zajednički stil svetlih i šarenih slika, povezujući se i sa mnogim tamnim, mračnim i moćnim slikama 1970-ih.

Arena Hospitality Grupa predstavlja dinamičnu međunarodnu hotelsku grupaciju, koja svoje poslovanje usmerava na razvoj i upravljanje hotelima, turističkim naseljima i kampovima u Hrvatskoj, Srbiji, Nemačkoj, Mađarskoj i Austriji. Kao hotelska kompanija, ona ima ekskluzivno pravo upravljanja i razvijanja hotela pod međunarodno priznatim brendovima Park Plaza i art’otel, koji su deo Park Plaza Hotel Group Limited, jedne od najvećih hotelskih grupacija na svetu. Važno je napomenuti i da se u portfoliju Arena Hospitality Grupe nalazi i hotel 88 Rooms u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili