NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Zaraza odnela još dva života, zaraženo 356 ljudi

Novosti online

14. 06. 2022. u 17:06

KORONA virus je u poslednja 24 sata potvrđen kod 356 osoba, a od posledica zaraze preminulo je dvoje pacijenata, pokazuje najnoviji korona presek.

НАЈНОВИЈИ КОРОНА ПРЕСЕК: Зараза однела још два живота, заражено 356 људи

Foto: V.N.

Testirane su 8.102 osobe.

Na respiratoru je 8 pacijenata.

Podsetimo, juče je virusom korona bilo 285 zaraženo osoba, a preminulih nije bilo.

Juče su revizori američke Agencije za hranu i lekove (FDA) saopštili su da su antikovid vakcine kompanija Fajzer/Biontek bezbedne i efikasne kod dece uzrasta od šest meseci do četiri godine.

Revizori FDA su u dokumentu naveli da njihova procena nije otkrila nikakve bezbednosne prepreke povezane sa korišćenjem vakcine kod najmlađe dece, preneo je Rojters.

BONUS VIDEO: Najstariji stanovnik Srbije Marko o vakcini ishrani i životu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima