HOTEL ZA PREPORUKU U KEMERU, IZVOLITE: Odlična plaža, jako dobra usluga i super lokacija

Promo

03. 06. 2022. u 16:00

GLAVNA atrakcija ovog turističkog mesta, koje je od izlaska do zalaska u potpunoj milosti toplih sunčevih zraka, jeste upravo njegova prirodna lepota.

ХОТЕЛ ЗА ПРЕПОРУКУ У КЕМЕРУ, ИЗВОЛИТЕ: Одлична плажа, јако добра услуга и супер локација

Foto: Promo

Da budemo precizni, nije jedna lepota, već čak tri: plavo more, peščano šljunkovite plaže i mirisna borova šuma, koje kao simbioza, daju odgovor na pitanje – šta je to što jedno primorsko mesto čini idealnim za odmor?

Pričamo naravno, o Kemeru, čije je more slika i prilika onoga što često nazivamo „tursko plavim", čije je more skoro pa nestvarnih nijansi plave za ovaj deo Sredozemnog mora. Između tog velikog i lepog plavog i masivnog Taurusa, planine velike i impresivne, protegla se gusta borova šuma i ponosni Kemer.

Imperial Turkiz Hotel 5* nalazi se u Kemeru, na svojoj plaži, a od sletanja na aerodrom u Antaliji, deli vas vožnja od 58 km, dok je za posetu centru i obilazak starog grada  Antalije potrebno prevaliti nešto manje – 44 km. Hotel je renoviran 2020. godine, plaža je šljunkovita, a korišćenje ležaljki i suncobrana se ne naplaćuje dodatno, već je uključeno u uslugu.

Foto: Promo

Hotel se prostire na 12.000m² i ima 162 smeštajne jedinice. Sobe su standardne ili porodične. Sve sobe imaju centralnu klimu, balkon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, telefon, mini bar, wi-fi i TV. Porodične sobe su dosta veće i sastoje se od dve prostorije, koje su odvojene vratima.

Foto: Promo

Imperial Turkiz Hotel 5* ima glavni restoran „Diamond", dva à la carte restorana (italijanski i riblji) kao i 5 barova (Beach Bar, Pool Bar, Lobby Bar, Vitamin Bar i Roof Bar). Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive.

Foto: Promo

Za letnji odmor, osim plaže, bitno nam je da hotel ima i poneki bazen, za rekreaciju ili opuštanje. Kako deca, tako i odrasli, vole kupanje u bazenu, a ovaj hotel ima otvoreni i zatvoreni bazen i za odrasle, i za mališane, a osim toga, u pogledu animacije, ne manjka sadržaja – vaterpolo, aerobik, aquabic, teretana i dnevne i večernje animacije u organizaciji hotela. Onima koji više cene odmaranje bez fizičke aktivnosti, svideće se mogućnost da jedan deo dana na odmoru provedu u Spa & wellness centru, uživajući u čarima turskog i parnog kupatila ili saune.

Foto: Promo

U ponudi agencije „1 A Travel" nalaze se i brojni drugi hoteli u Kemeru, kao i duž čitave Antalijske obale. Turska je pokrivena širokom ponudom, jer već par godina ponuda obuhvata i izuzetne hotele u Bodrumu.  Novosti u ponudi agencije su Tunis i Šarm el Šeik, a tradicionalno dobra destinacija, sa tradicionalno dobrim hotelima je Hurgada, kao i niz godina unazad.

Foto: Promo

Za sva pitanja, detaljne informacije, pa i rezervacije, posetite zvanični sajt ili pozovite call centar 011 655 78 00.

Foto: Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)