U ZGRADU Nacionalnog plesnog teatra u Budimpešti, bez ikakvog vidljivog obezbeđenja i protokola, ušetala je sa prijateljima Aniko Levai, supruga premijera Viktora Orbana. Pravnica, majka petoro dece, humanitarac, "deklarisana" kuvarica i - veliki ljubitelj srpske kulture, sporta, pa i gastronomije. Ovog puta, pojavila se u "ulozi" gledaoca, privučena predstavom našeg Ansambla narodnih igara i pesama "Kolo" i njihovom predstavom "Sokolova pesma".

Petar Veliki

29.05.2022. 11:42

Bravo Anika! Žena uzor, primer u svakom pogledu, kao čovek, kao majka i žena velikog državnika! Sve ovo nosiš sa neverovatnom lakoćom! Živela!

Pera

30.05.2022. 01:33

Možemo reći da Evropa ima dobrog državnika jedne zemlje kojega Gi trebali Daga prate jako je upoznat sa dešavanje u Ukrajini dok se ostali prave nevini oko dešavanja koi su pojedinci krivi Francuzi i Nemci dobro su naseli od Amera i Britanaca,

Beograd 011

30.05.2022. 12:59

Gospodja Orban je prava dama, kulturna i prijateljski nastrojena osoba. Drago mi je sto je dosla u Beograd i Srbiju i radujem se ako smo je lepo docekali. Divna dama je i supruga gospodina Petera Szijartoa.