NA PRELEPOJ EGEJSKOJ OBALI: Ekskluzivan hotel sa odličnom uslugom, vrlo specifičan po tome što je smešten na sopstveno poluostrvo

Promo

26. 05. 2022. u 16:00

SUNCE, najlepši specijaliteti Turske i sveta, i ugodno i toplo već u junu, a uz to plavetnilo mora, toliko bistrog da je teško zamisliti, zatim istorija i tradicija okoliša spojeni sa savremeno uređenim hotelima.

НА ПРЕЛЕПОЈ ЕГЕЈСКОЈ ОБАЛИ: Ексклузиван хотел са одличном услугом, врло специфичан по томе што је смештен на сопствено полуострво

Foto: Promo

Sve ovo čini Bodrum, pa je naša preporuka da se upustite u prelepu avanturu u ove dane ranog leta. Ako niste dovoljno fascinirani samim Bodrumom, dozvolite da vam predstavimo hotel koji će to sigurno učiniti – fasciniraće vas!

Na oko 17 kilometara od aerodroma, u okolini mesta Guvercinlik, na sopstvenom poluostrvu, nalazi se La Blanche Island 5*, koji će vam pružiti sve o čemu maštate, a možda i više od toga. Po poluostrvu ste sigurno hodali, ali da li ste u hotelu na poluostrvu letovali?

Foto: Promo

Hotel će vas zasigurno zadiviti svojim prostranstvom, na površini od 82.000 m2 - privatna plaža, otvoreni i zatvoreni bazeni, brojni a la carte restorani, akva park, spa centar, teretana…A tek za mališane, mini klub, igralište, dečiji bazeni, pregršt animacija i aktivnosti. Dok se oni dobro zabavljaju na svoj način, a kad ste već u Turskoj, vi ne propustite da upotpunite odmor opuštanjem na turski način, u turskom kupatilu – hamamu, gde ćete duh i telo pripremiti za potpuno uživanje na egejskoj obali.

Foto: Promo

Plaža hotela La Blanche Island 5* je peščano-šljunkovita, sa jednim pontonom. Ležaljke, peškiri, suncobrani, dušeci i bar na plaži, na raspolaganju su gostima bez nadoknade.

Sve sobe su elegantno uređene, a svaka ima klimu, SAT TV, telefon, sef, Internet, mini bar, fen, balkon ili terasu. Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive, a osim glavnog restorana, postoji još čak 6 a la carte restorana i 5 barova. Za aktivne, koji takav odmor vole, na raspolaganju su teretana, aerobik, akvabik, teniski tereni, stoni tenis i drugi vidovi animacija. Nakon sporta, možete se relaksirati u sauni.

Foto: Promo

Bodrum je takođe nedaleko od hotela, što je odlična prilika za jednodnevni izelet i upoznavanje sa znamenitostima grada duge tradicije i istorije.

Foto: Promo

Agencija „1 A Travel“ u svojoj ponudi ima najlepše hotele Turske, a na vama je da izaberete koji je idealan za vaš odmor. Posetite zvaničan sajt agencije i napravite online rezervaciju, ili pozovite kontakt centar na 011/655 78 00 za sve dodatne informacije. U ponudi su i druge destinacije na obali Turske , kao i letovališta u Egiptu i Tunisu.

Foto: Promo

Ukoliko vam to, zbog velikog interesovanja i opterećenosti svih linija, ne pođe za rukom, možete nam se obratiti i na društvenim mrežama Facebook ili Instagram.

Foto: Promo

Za ljubitelje zelene boje, bujnog zelenila i one koji brinu o očuvanju okruženja, nudimo mogućnost online rezervacije i uplata preko 1A Travel Green. Na ovaj način štedimo vaše vreme, brinemo o prirodi ne trošeći suvišne količine papira, a i čuvamo zdravlje, svodeći neophodne kontakte na minimum u današnjim okolnostima.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)