PREDIVNA PLAŽA I IZUZETNO LEP HOTEL: Elegancija koju garantuje ime Steigenberger

Promo

24. 05. 2022. u 16:00

Egipat je sve češće izbor naših ljudi za letovanje, posebno jer osim leškarenja na plaži, pruža mogućnost izleta od civilizacijskog značaja.

ПРЕДИВНА ПЛАЖА И ИЗУЗЕТНО ЛЕП ХОТЕЛ: Елеганција коју гарантује име Стеигенбергер

Foto: Promo

Ako ste ikada bili ili razmatrali mogućnost odlaska na more u Hurgadu, sigurno ste se susreli sa imenom jednog od najpoznatijih, a istovremeno i najkvalitetnijih hotelskih lanaca. Najnoviji član ovog lanca hotela jeste Steigenberger Resort Ras Soma 5*, koji se, kako mu i ime kaže, nalazi u zalivu Soma, poznatom po sjajnom kupanju.

Foto: Promo

Kako je već naglašeno,u zalivu Soma, gde se nadmeću plaže po lepoti, dom je našao i Steigenberger Resort Ras Soma 5*. To će najviše odgovarati onima kojima je želja da se istinski odmore u okviru svog resorta, dalje od centra užurbane Hurgade. Vožnja od aerodroma do ovog hotela, traje oko 35 minuta.

Foto: Promo

Ovaj hotel, savršena je kombinacija modernog i elegancije. Nalazi se na svojoj plaži, peščanoj naravno. Najveći deo plaže čini lepo uređena kupališna zona, ali postoji i jedan manji deo za one koji su očarani podvodnim svetom, sa manjim koralnim grebenom. Za goste hotela, besplatno je korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži.

Foto: Promo

Standardno dobra, štaviše odlična usluga koja je nadaleko poznata u hotelima iz ovog lanca, nije izostala ni u ovom hotelu. Jedina razlika je što ovaj luksuzni hotel nudi dve opcije usluge, a to su noćenje sa doručkom ili polupansion. Glavni restoran Kahramana je zadužen za posluženje doručka, a za one koji se odluče za uslugu polupansiona, za večernji obrok su na raspolaganju brojni restorani: azijska, arapska, japanska, internacionalna kuhinja…

Foto: Promo

Postoje različiti tipovi soba, ali svaka od njih 409 ukupno, ima klima uređaj, SAT TV, fen za kosu, ketler i sef. Nakon dobrog kupanja i odmora u lepoj sobi, možete se opustiti pored nekog od bazena ili rekreirati po svom izboru – tenis, odbojka na plaži, stoni tenis, boćanje, teretana.

Foto: Promo

Ukoliko smo vas zainteresovali, ali nismo pogodili najadekvatniji izbor hotel za vas, pogledajte i druge hotele iz naše ponude za Hurgadu. Kao i svake godine do sada, Egipat i Turska su destinacije za koje garantujemo da će vam ostati u pamćenju kao najlepša letovanja. I ove godine, pored Hurgade, u ponudi je i Šarm El Šeik. Ukoliko vam je udobnije i osećate se sigurnije, možete napraviti rezervaciju i online preko našeg sajta koji se diči time što štedi vreme, nepotrebno rasipanje štampanog papira i smanjuje nepotrebne rizične kontakte za vreme situacije u kojoj se nalazimo. Za dodatna pitanja i informacije, ali i rezervacije, možete nas kontaktirati i putem call centra, na broj 011 655 7800.

Foto: Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024