TRAŽITE IDEALAN HOTEL ZA PORODIČNI ODMOR U ŠARMU: Predstavljamo vam renoviran, prostran hotel sa jako lepom plažom

Promo

15. 05. 2022. u 16:00

Naama Bay je deo obale u Šarm el Šeiku koji istovremeno može doneti puno uzbuđenja entuzijastima čija je namera da se oprobaju u ronjenju, ali i onima koji su u ovoj disciplini odmakli ka naprednijim nivoima.

ТРАЖИТЕ ИДЕАЛАН ХОТЕЛ ЗА ПОРОДИЧНИ ОДМОР У ШАРМУ: Представљамо вам реновиран, простран хотел са јако лепом плажом

Foto: Promo

Takođe, Naama Bay je deo koji ima pitomiju obalu i malo više sreće sa ulaskom u vodu, pa je zbog toga bolje odabrati hotel u ovom delu Šarm el Šeika, ako putujete sa decom ili prosto želite da uživate u kupanju. Ovaj deo grada je i turistički centar, tu su brojne prodavnice, butici, restorani, kafići i klubovi. Da, dobro ste razumeli – Naama Bay je sve u jednom.

Foto: Promo

Baš tu, smestio se Park Regency Sharm El Sheikh 5*, u delu zaliva po imenu Gardens, na samo 10 km od aerodroma, predivan kompleks pun zelenila i cveća.

Hotel zauzima površinu od 350.000m2 i u ponudi ima 432 smeštajne jedinice. Sastoji se iz nekoliko zgrada kaskadno orijentisanih i Premium Park Club  dela gde se nalaze vile. Hotel je poznat po dobroj usluzi a zbog svog raznovrsnog sadržaja preporučuje se gostima svih uzrasta. Za decu tu su dečiji klub Oasis, bazen, igralište, kao i natkriven bazen za decu, koji se zimi greje.

Foto: Promo

Hotel ima tri plaže, ukupno duge 360 m, sa postepenim ulazom u more i koralima koji se mogu posmatrati i uz najobičniju masku, ali i sa jednim očišćenim delom, koji omogućava nesmetan ulazak i plivanje. Ipak, veći deo je prekriven manjim koralima, te se preporučuje nošenje obuće za plažu. Na plaži se nalazi i jedan bar, jedan resoran i diving centar. Postoji i ugodan tunel, koji osim što ima nov, uredan i čist toalet, skraćuje put sa plaže do dela sa sobama. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Foto: Promo

Park Regency Sharm El Sheikh 5*  u ponudi ima 432 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, mini bar, fen za kosu. Sve sobe su lepe, moderne i prostrane. U toku je renoviranje preostalih soba, pa će u skorijem periodu sve jedinice biti renovirane.

Foto: Promo

Foto: Promo

Usluga u hotelu je All Inclusive –  doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Cafe Fresco (glavni restoran), Cascades Restaurant & Bar, Souk Restaurant, Sala Thai Restaurant, Beach House Bar & Grill, Tabliah Restaurant i Chi Chi Restaurant. U ponudi su i dva bara – Stars Music Bar i Azure Lounge. 

Foto: Promo

Hotel u ponudi ima 3 bazena, 5 terena za tenis, 2 terena za skvoš, teren za košarku, odbojku na plaži, stoni tenis, bilijar, dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle, koja je zaista zabavna, Wi-Fi internet, shuttle bus do Naama Bay

U svakom slučaju, kada spominjemo Park Regency Sharm El Sheikh 5* govorimo o hotelu koji ima odličan odnos kvaliteta i cene i za svaku je preporuku. Za preostale ponude u Šarm el Šeiku, Hurgadi  ili Turskoj, možete nas kontaktirati putem call centra 011 655 78 00 ili putem ovde navedenih linkova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...