SAHRANJEN VIDOJE RISTOVIĆ: Porodica i prijatelji se oprostili od poznatog istoričara (FOTO/VIDEO)

A. K.

12. 05. 2022. u 14:08 >> 15:37

PRIJATELjI i porodica okupili su se na Novom groblju kako bi se poslednji put pozdravili sa istoričarem umetnosti Vidojem Ristovićem.

САХРАЊЕН ВИДОЈЕ РИСТОВИЋ: Породица и пријатељи се опростили од познатог историчара (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: N. Skenderija

Vidoje je preminuo u 44. godini, a danas će biti sahranjen.

U kapeli se nalazi kovčeg, njegova slika, bele kale i ljiljani. Na jednom od venaca nalazi se dirljiva poruka njegove porodice.

Ljudi su već počeli da se okupljaju ispred kapele. Voditeljka Nikolina Pišek sa ćerkom je stigla na groblje, a stigao je i otac Vidoja Ristovića Miša Grof.

Milan Beko, Nikolinin i Vidojev venčani kum došao je da isprati Ristovića na večni počinak. Od poznatih na sahranu došli su Aleksandar Mandić i Goran Jovanović, advokat Zdenko Tomanović, Miljan Vuković, kao i frizer Miroslav Luković.

Podsetimo, suprug voditeljke Nikoline Pišek preminuo je u salonu za masažu. Vidoje je navodno bio u salonu na masaži strujom.

Kako navodi izvor blizak porodici Ristović, Vidoje se preko dana osećao dobro i nije se žalio ni na kakve zdravstvene tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo.

Krenula je povorka ka mestu gde će pokojni Ristović biti sahranjen.

foto. A. K.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati