HUMANOST JE VRLINA KOJA NEMA CENU: BetOle se priključio borbi za Bojanino srećnije detinjstvo

Promo

07. 05. 2022. u 15:59 >> 12:22

Kada mnogima omiljena online kladionica udruži snagu sa najpopularnijim sportskim kanalom u zemlji, kombinacija može biti samo DOBITNA!

ХУМАНОСТ ЈЕ ВРЛИНА КОЈА НЕМА ЦЕНУ: БетОле се прикључио борби за Бојанино срећније детињство

Foto: Promo

Naša slavna voditeljka Sanja Kužet je u okviru emisije „Moja Arena“, koja se emituje na TV Arena Sport, odigrala humanitarni tiket u BetOle kladionici.

Pogađajte šta se dogodilo?!

TIKET JE, NARAVNO, PROŠAO!

To i ne treba da čudi, jer kao što kaže slogan ove kladionice – IGRAŠ DA DOBIJEŠ!

Naravno, ovaj dobitak dobija potpuno novu dimenziju jer je namenjen onima kojima je to najpotrebnije!

Četiri odigrane utakmice i sjajne kvote u BetOle kladionici učinile su da vrednost dobitka bude čak 97.000 dinara.

Humanost je naša moralna obaveza

Sav novac je doniran fondaciji „Budi Human“, konkretno za lečenje devojčice Bojane. Predstavnici kompanije BetOle su uručili ovaj ček namenjen za Bojanino srećnije detinjstvo, a ukoliko možete da pomognete pozivamo i vas da se priključite ovoj humanoj akciji – UKUCAJTE 1244 I POŠALjITE SMS NA 3030.

Humanost je jedna od najvrednijih ljudskih osobina. Oni koji osećaju potrebu da pomažu drugima to čine uvek i po svaku cenu.

BetOle je kao društveno odgovorna kompanija prepoznala značaj humanitarnih akcija i aktivno uzela učešće u dešavanjima tog tipa. Smatramo da imamo odgovornost prema ovom društvu, a naša ideja je da na ovaj način pomognemo prvenstveno onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...