KOLONE NA ULAZU U SRBIJU IZ MAĐARSKE: Pažljivo vozite, već su počele gužve, a sutra se očekuje pojačan saobraćaj na putevima (FOTO)

Novosti online

02. 05. 2022. u 22:50

JAVNO preduzeće „Putevi Srbije" obaveštava javnost da se zbog završetka praznika tokom sutrašnjeg dana očekuje povećan intenzitet saobraćaja na državnim putevima.

КОЛОНЕ НА УЛАЗУ У СРБИЈУ ИЗ МАЂАРСКЕ: Пажљиво возите, већ су почеле гужве, а сутра се очекује појачан саобраћај на путевима (ФОТО)

Foto: AMSS

Putevi Srbije preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, svi naplatni kanali su u funkciji bez minuta pauze.

Duž autoputeva u Republici Srbiji na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na autoputu.

JP „Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Trenutno je najveća gužva na graničnom prelazu Horgoš, gde su se stvorile kolone na ulazu u Srbiju. Što se glavnom grada tiče za sada nigde nema problema u saobraćaju, ali se primećuje veći intenzitet na mostu Gazela i auto-putu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UJUTRO MRAZ, TOKOM DANA MOGUĆE PADAVINE: Detaljna vremenska prognoza za subotu, 20. april