KOLONE NA ULAZU U SRBIJU IZ MAĐARSKE: Pažljivo vozite, već su počele gužve, a sutra se očekuje pojačan saobraćaj na putevima (FOTO)

Novosti online

02. 05. 2022. u 22:50

JAVNO preduzeće „Putevi Srbije" obaveštava javnost da se zbog završetka praznika tokom sutrašnjeg dana očekuje povećan intenzitet saobraćaja na državnim putevima.

КОЛОНЕ НА УЛАЗУ У СРБИЈУ ИЗ МАЂАРСКЕ: Пажљиво возите, већ су почеле гужве, а сутра се очекује појачан саобраћај на путевима (ФОТО)

Foto: AMSS

Putevi Srbije preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, svi naplatni kanali su u funkciji bez minuta pauze.

Duž autoputeva u Republici Srbiji na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na autoputu.

JP „Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Trenutno je najveća gužva na graničnom prelazu Horgoš, gde su se stvorile kolone na ulazu u Srbiju. Što se glavnom grada tiče za sada nigde nema problema u saobraćaju, ali se primećuje veći intenzitet na mostu Gazela i auto-putu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OVO JE ĆERKA DUBRAVKE MIJATOVIĆ I POZNATOG GLUMCA: Sakrivena od očiju javnosti - od majke je nasledila lepotu