DANAS U POJEDINIM MESTIMA I GRMLJAVINA: Nedeljko Todorović otkrio gde se očekuje kiša za Prvi maj

Novosti online

30. 04. 2022. u 08:00

NEDELjKO Todorović, poznati meteorolog, jutros je u Jutarnjem programu na RTS objasnio kakvo nas vreme, prema prognozama, čeka za prvomajske praznike.

ДАНАС У ПОЈЕДИНИМ МЕСТИМА И ГРМЉАВИНА: Недељко Тодоровић открио где се очекује киша за Први мај

Foto: Printskrin RTS

Todorović je rekao da se danas očekuje pretežno sunčano i suvo vreme u Beogradu, a da noć koja nam dolazi može biti veoma hladna.

- U Beogradu danas pretežno sunčano i bez kiše, ali danas u pojedinim mestima kiša i grmljavina, ali to je lokalnog karaktera. Kiše u Beogradu sutra nema, odnosno to je velika verovatnoća, tako da se ne zna nikada sa padavinama. Prognoza je promenljiva stvar. Tokom noći će biti hladno i suvo, a jutro sunčano. Tako da svi koji večeras još kreću na uranak da se utople - upozorio je meteorolog.

Iako je najpre najavljeno suvo vreme, sutra posle podne nas u pojedinim delovima Srbije očekuje kiša.

- U severnim i istočnim krajevima ceo dan suvo, pretežno sunčano, a na zapadu i jugozapadu popodnevni pljuskovi. Tako će biti i u ponedeljak i utorak, sa blagim padom temperature. Za sada nema vrućina. Prvi nagoveštaj novog zahlađenja sa izvesnijom kišom biće 7. maja. Do polovine meseca neće biti vrućine - zakljčio je Todorović.

BONUS VIDEO:

Prvi maj na Avali

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima