KLIMA KOJA JE IDEALNA ZA POTPUNI ODMOR: Spoj planinskog i morskog vazduha koji se susreću na plažama opasanim gustim zelenilom

Promo

28. 04. 2022. u 16:00

Kemer je odmaralište u Turskoj, na svega 42 km udaljenosti južno od Antalije i danas je važan turistički centar i letovalište sa brojnim hotelima i modernom marinom. Ime Kemer na turskom jeziku znači pojas, a ovo mesto je dobilo to ime zahvaljujući reci koja protiče kroz njega i izgleda kao pojas.

КЛИМА КОЈА ЈЕ ИДЕАЛНА ЗА ПОТПУНИ ОДМОР: Спој планинског и морског ваздуха који се сусрећу на плажама опасаним густим зеленилом

Foto: Promo

Pre samo 20 godina ovde su bila nepregledna stabla narandži, a na ove plantaže se nastavljala borova šuma. Bila je tek nekolicina kuća, koje su se jedva uočavale među tim plantažama. Kako je rastao broj turista, Turska se prilagođavala i napravila plan za izgradnju letovališta. Ovo je danas nesumnjivo jako lepo i moderno letovalište, ali je i uspelo da sačuva prirodnu lepotu. Naime, pored brojnih hotelskih i poslovnih zgrada, izgrađeno je i dosta parkova, a drvo narandže se i dalje može naći na svakom koraku.

Foto: Promo

Na oko 44 kilometra od aerodroma u Antaliji, u mestu Beldibi, u blizini Kemera, nalazi se Imperial Sunland Resort 5* koji je otvoren 2007. godine, a renoviran 2020. godine i ima površinu 12.000 m2. Hotel ima ukupno 262 sobe. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 2 à la carte restorana (turski i italijanski), 6 barova, diskoteka, cafe house, otvoreni i zatvoreni bazen. Za decu tu je zatvoreni i otvoreni dečji bazen.

Foto: Promo

Hotel ima 80m dugu plažu sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna.

Foto: Promo

Imperial Sunland Resort 5* ima uslugu Ultra All Inclusive – samoposluživanje u glavnom restoranu (doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina). Gostima su na raspolaganju i 2 à la carte restorana (turski i italijanski), 6 barova (Pool bar, Iskele Bar, Snack Bar, Lobby bar, Garden bar, Vitamin bar), diskoteka i Cafe house. U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užina, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Foto: Promo

Agencija „1 A Travel“ u svojoj ponudi ima najlepše hotele Turske, a na vama je da izaberete koji je idealan za vaš odmor. Osim Turske, u ponudi agencije za ovu sezonu su i Egipat i Tunis.

Foto: Promo

Posetite zvaničan sajt agencije i napravite online rezervaciju, ili pozovite kontakt centar na 011/655 78 00 za sve dodatne informacije. Ukoliko vam to, zbog velikog interesovanja i opterećenosti svih linija, ne pođe za rukom, možete nam se obratiti i na društvenim mrežama Facebook ili Instagram.

Foto: Promo

Za ljubitelje zelene boje, bujnog zelenila i one koji brinu o očuvanju okruženja, nudimo mogućnost online rezervacije i uplata preko 1A Travel Green. Na ovaj način štedimo vaše vreme, brinemo o prirodi ne trošeći suvišne količine papira, a i čuvamo zdravlje, svodeći neophodne kontakte na minimum u današnjim okolnostima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije