KARLEUŠA U TUŽILAŠTVU: Pevačica daje iskaz povodom prijave za nasilje na Božić (FOTO)

Tanjug

08. 04. 2022. u 11:38

PEVAČICA Jelena Karleuša stigla je u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, gde u svojstvu građanke treba da bude ispitana povodom njene prijave na Božić, 7. januara, da je suprug fudbaler Duško Tošić bio nasilan prema njoj.

КАРЛЕУША У ТУЖИЛАШТВУ: Певачица даје исказ поводом пријаве за насиље на Божић (ФОТО)

Foto: ATA images

Pevačica je došla u pratnji svog menadžera, jer iskaz daje u svojstvu građanke.

Tužilaštvo je zakazalo saslušanje Karleuše nakon što mu je pristigao izveštaj centra za socijalni rad koji je zatražen dva dana nakon njene prijave.

Ovo saslušanje bilo je odloženo pre dve sedmice, jer se pevačica nije pojavila u tužilaštvu.

Kako je rečeno, ona će izjavu u svojstvu građanke dati, jer se prvi put izjašnjava o tom događaju.

Policija je na Božić, po prijavi pevačice da je suprug bio nasilan prema njoj, otišla u njen dom, a ona je odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila je da ode u policijsku stanicu radi davanja izjave.

Tošiću je tada bila izrečena mera zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom od 30 dana. Karleuša je kasnije medijima izjavljivala da je u dobrim odnosima sa suprugom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZEMLJOTRES KOD NIKŠIĆA: Žarište locirano na dubini od 12 kilometara