DANI RAZGOVORA U PIO FONDU: O penzijama sa Austrijancima

Novosti online

28. 03. 2022. u 14:13

SVI oni koji imaju deo staža ostvaren u Austriji, a deo u našoj zemlji, mogu da učestvuju na danima razgovora, koje organizuje Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje, a isto važi i za korisnike prava iz ove oblasti ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju.

ДАНИ РАЗГОВОРА У ПИО ФОНДУ: О пензијама са Аустријанцима

Foto P. Milošević

Razgovori će se održati 12. aprila u Novom Sadu od devet do 16 sati u prostorijama Pokrajinskog fonda i sutradan u Beogradu, u istom vremenskom periodu i to u Filijali na Novom Beogradu.

Tom prilikom savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i RF PIO Srbije pružiće besplatnu pravnu pomoć onima koji ostvaruju prava primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije. Svi zainteresovani trebalo bi da se prijave i zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745 i da ponesu svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem i lična dokumenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)