VREMENSKA PROGNOZA ZA NEDELJU 27. MART: Pred nama je sunčan dan, naoblačenje stiže u ponedeljak

Novosti online

27. 03. 2022. u 01:05

U SRBIJI vreme danas sunčano i toplo u Srbiji, samo će ponegde biti slabog mraza u jutarnjim satima.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА НЕДЕЉУ 27. МАРТ: Пред нама је сунчан дан, наоблачење стиже у понедељак

Foto: Tanjug/S.A.

Temperatura do -1 stepen, najviša dnevna do 23. U Beogradu će martovsko sunce podići živu termometru do 20. podeljka.

Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 7 stepeni, a najviša od 20 do 23  stepena.

U ponedeljak u većem delu pretežno sunčano, a na jugu Srbije naoblačenje, koje će usloviti slabu kišu. Vetar slab do umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 2 do 7 stepeni, a najviša od 17 do 22 stepena.

U utorak u većem delu pretežno sunčano, na jugu Srbije promenljivo oblačno ponegde sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 4 do 9 stepeni, a najviša od 18 do 23 stepena.  Posle sunčanog jutra, u sredu pre podne postepeno naoblačenje sa zapada i jugpzapada, posle podne, uveče i tokom noći mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 4 do 10 stepeni, a najviša od 17 do 20 stepeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...