VREMENSKA PROGNOZA ZA NEDELJU, 20. MART: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje danas i naredne nedelje

Tanjug

20. 03. 2022. u 01:00

U SRBIJI će sutra ujutru biti slab i umeren mraz, a tokom dana pretezno sunčano sa dnevnom temperaturom malo ispod proseka za ovo doba godine, saopštio je RHMZ.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА НЕДЕЉУ, 20. МАРТ: Погледајте какво нас време очекује данас и наредне недеље

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Duvaće slab i umeren, kratkotrajno i jak, pre podne jugoistočni, vetar, posle podne istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura biće od -8 do -1, a najviša dnevna od 7 do 10 stepeni.

Vreme u Beogradu

U Beogradu će sutra ujutru biti slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano sa dnevnom temperaturom malo ispod proseka za ovo doba godine. Vetar slab i umeren, kratkotrajno i jak, pre podne jugoistočni, posle podne istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura od -3 do -1, a najviša dnevna oko 10 stepeni.

Vremenska prognoza za sedam dana

Prema izgledima vremena do 27. marta, u većini mesta narednih dana očekuje se slab i umeren prizemni mraz, a do utorka i slab mraz na 2 m visine. Tokom dana pretežno sunčano i toplije, od srede sa dnevnim temperaturama oko proseka za ovaj period godine. Samo se u utorak na jugu i istoku zemlje očekuje umereno do potpuno oblačno vreme, ponegde sa slabom kišom.

BONUS VIDEO - OVDE U TIŠINI MOLITVE NASTAJU LEKOVITI MELEMI: Manastir Svetog Apostola Tome

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri