U KOVID ZONI NALAZE SE ČETIRI OSOBE: U Gornjem Milanovcu preminuo jedan pacijent

M. Bošnjak

14. 03. 2022. u 17:19

OD početka pandemije u martu 2020. godine do sada, zvanično je preminulo 239 osoba, ukupno zaraženo 10.135 od kojih 1.087 dece.

У КОВИД ЗОНИ НАЛАЗЕ СЕ ЧЕТИРИ ОСОБЕ: У Горњем Милановцу преминуо један пацијент

Foto: M. B.

Prreminuo je, nažalost, u Kovid zoni Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu, još jedan pacijent godišta 1942. tokom minula 24 sata. Prema zvaničnim podacima, bio je nevakcinisan protiv kovida-19.

Broj pacijenata hospitalizovanih u toj „crvenoj“ zoni  trenutno je četvoro.

- Kod troje je potvrđen korona virus, jedan ima negativan rezultat testa. U protekla 24 sata, jedan pacijent je otpušten na kućno lečenje, nije bilo prijema osoba, sa simptomima koji ukazuju na virus korona, ni otpusta na kućna lečenja – izjavio je danas dr Predrag Šutić, v.d. direktora te bolnice.

Po poslednjim podacima Doma zdravlja u Gornjem Milanovcu, registrovane su još 24 osobe, novozaražene kovidom-19 od kojih još sedmoro dece.  

Od marta 2020. godine, to jest od početka epidemije kovida-19 do danas, u Rudničko-takovskom kraju preminulo je 239 osoba. U celom tom periodu, korona virusom ukupno ih je, prema dosadašnjim zvaničnim podacima, zaraženo 10.135.  Od tog broja, samo od početka avgusta prošle 2021. godine do danas, obolelo je njih 7.838, od kojih 1.087 dece.

BONUS VIDEO: DANAS JE DAN MIGRANATA: Svetski podsetnik da je ljudska muka univerzalna

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima