HOTEL U HURGADI KOJI SVI HVALE: Izuzetno dobra usluga i pregršt sadržaja za decu svih uzrasta

Promo

11. 03. 2022. u 18:00

HURGADA je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom.

ХОТЕЛ У ХУРГАДИ КОЈИ СВИ ХВАЛЕ: Изузетно добра услуга и прегршт садржаја за децу свих узраста

FOTO: PROMO

Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta.

Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Albatros White Beach Resort 5* nalazi se u samom centru Hurgade, u Memši, na oko 6 km udaljenosti od aerodroma i oko 5km od nove marine u Sakali. Otvoren je u martu 2016. godine. Ogromno prostranstvo i petospratna hotelska zgrada sa 473 sobe različitog tipa, čine ovaj hotel. Zbog velikog broja raznovrsnih sadržaja za decu, hotel se preporučuje porodicama sa decom.

Hotel se nalazi na svojoj, jako lepoj, peščanoj plaži, koja je duga 150m. Čine je zona plotke vode i ponton koji vodi direktno u dublju vodu. Na plaži nema koralnih grebena,  a suncobrani, ležaljke i peškiri su uključeni u cenu. Peškire gosti mogu koristiti uz kartice koje dobijaju po dolasku.

Sve smeštajne jedinice u hotelu Albatros White Beach Resort 5* imaju klima uređaj, LCD SAT TV, tuš kabinu sa WC-om, mini bar, fen, terasu/balkon/prozor od poda do plafona i Wi-Fi Internet. Standardne sobe mogu imati pogled na baštu, bazen ili delimično na more, a Junior apartmani su dosta prostraniji, sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka, a imaju i đakuzi.

Usluga u hotelu je All Inclusive– što podrazumeva rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak i večeru (po principu samoposluživanja – izbor više jela po hotelskim pravilima). U ponudi hotela su i a la carte restorani - Soprano, L’ Asiatique, Saffron i Wow, kao i brojni barovi - Lobby Bar, Sport Bar, White Bar, Millenium Bar, Olympus Bar, Red Sky Bar i Beach Bar. U koncept su uključeni sladoled, razne ukusne užine, kao i lokalna bezalkoholna i alkoholna pića.

Albatros White Beach Resort 5* ima 6 bazena – dva za odrasle, četiri za decu, i to sa ukupno 16 tobogana, za uzrast od 4 do 12 godina. Tu su i tereni za odbojku na pesku, tenis, stoni tenis, boćanje, a među ostalim sadržajima za zabavu su gimnastika u vodi, vaterpolo, aerobik i teretana. Obavezno treba prisustvovati večernjim animacijama koje su spektakularne.

Za ostale hotele na istoj destinaciji, možete se informisati na našem zvaničnom sajtu agencije„1A Travel“. Naravno, tu je i call centar 011 655 78 00 za dodatne informacije, pitanja i rezervacije. Imajte u vidu da je moguće napraviti i online rezervaciju putem našeg sajta, a time uštedeti sebi vreme i završiti veliki posao iz svog doma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije