POLICIJA PRETRAŽUJE REKU: I dalje se traga za Ksenijom, koja je nestala na Petrovaradinu

Novosti online

28. 02. 2022. u 10:35

KSENIJA Lukić (30) iz Sremske Mitrovice nestala je u noći između subote i nedelje, oko tri sata ujutru.

ПОЛИЦИЈА ПРЕТРАЖУЈЕ РЕКУ: И даље се трага за Ксенијом, која је нестала на Петроварадину

Foto: Printscreen/Facebook

Za njom se i danas traga.

Ksenijina sestra juče je rekla da se pre nestanka Ksenija posvađala sa dečkom, dok su bili na Petrovaradinu, a da je potom pobegla od njega. Iz vida ju je, kako se kaže, izgubio na mostu.

- To su jedine informacije koje imamo o njoj. Ne znamo ni kako je bila obučena u trenutku nestanka jer njen momak nije želeo da komunicira sa nama - rekla je Ksenijina sestra.

Ona je dodala i da je njenoj porodici policija juče ujutru javila da je jedna osoba skočila sa mosta, kao i da policija traga za telom, tako da i Ksenijini najbliži i dalje ne znaju da li je u pitanju ona ili ipak neko drugi.

Policija od juče traga za utopljenikom, a u potragu su uključeni i ronioci.

Kako su potvrdili iz porodice nestale Ksenije, momak sa kojim se zabavljala inače živi u Londonu. U vezi su nekoliko meseci, a on je pre nekoliko dana došao u Srbiju da se vide, što je i inače radio. Upravo on je prijavio nestanak devojke policiji. Kako se nezvanično saznaje, on je bio hospitalizovan nakon ovog incidenta.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: RUSKI LOVCI JURE KA CILjEVIMA: Akcija iznad Harkovske oblasti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)