MAŠTATE DA SE OKUŠATE U RONJENJU: Ova destinacija je pravi izbor za vaše letovanje, ali ne zanemarite dobar izbor hotela

Promo

26. 02. 2022. u 12:00

Budite iskreni, svi želimo da odaberemo nabolji hotel za svoj novac i da osim u lepoj plaži, uživamo i u svim drugim blagodetima odmora u hotelu: od komfornih soba i ljubaznog osoblja, preko ukusne i pažljivo servirane hrane, do zabavnih sadržaja poput bazena, animacije, sportskih aktivnosti i šopinga.

МАШТАТЕ ДА СЕ ОКУШАТЕ У РОЊЕЊУ: Ова дестинација је прави избор за ваше летовање, али не занемарите добар избор хотела

Foto: 1A

Ako ste zaista bili iskreni, a birate destinaciju na istoku Egipta, Šarm El Šeik i uz to bi vam izuzetno značilo da odaberete hotel koji ima akciju „2 dece gratis“, onda naša preporuka ide za hotel Rixos Premium Seagate 5*.

Foto: 1A

Ovaj izuzetni hotel, iz ništa manje izuzetnog lanca, svetski poznatog po kvalitetu, nalazi se u mestu Nabq Bay, na samo 200 m udaljenosti od centra i oko 9 km od aerodroma. Upravo zbog ovakve lokacije, hotel se preporučuje svima koji su isplanirali aktivan odmor. Ipak, ni onima kojima je želja da imaju u okviru hotelskog kompleksa baš sve, neće nedostajati baš ništa, jer su gostima na raspolaganju glavni i još 9 a la carte restorana, 11 barova, 8 bazena i čak 2 Spa centra.

Foto: 1A

Jednako se mislilo i na najmlađe, koji se mogu zabavljati u Rixi Kids klubu, na dečijem bazenu, u mini disku ili na bezbroj drugih načina osmišljenih od strane tima animatora.

Foto: 1A

Rixos Premium Seagate 5* ima plažu dugu 320 m, od kojih je jedan manji deo, pod koralnim grebenom, prava poslastica za zaljubljenike u podvodni svet, dok je onaj veći deo lepo uređena kupališna zona postepenog ulaza i sa pontonom dugim 850 m. Nije na odmet poneti obuću za kupanje.

Foto: 1A

Sve sobe u hotelu poseduju balkon ili terasu, klima uređaj, SAT TV, Wi-Fi Internet, sef, mini bar, ketler, fen za kosu… Mogu biti sa pogledom na bazen ili na baštu. Usluga u hotelu je Premium Ultra All Inclusive i podrazumeva čak i hranu za bebe. Osim odličnog glavnog restorana, tu su brojni a la carte restorani različitih svetskih kuhinja, kao i dosta barova različitih tematskih usmerenja.

Foto: 1A

Svi bazeni u hotelu se greju u toku zimske sezone, ali imajte na umu da je već sad u Šarm El Šeiku pravo pravcato leto i da zima nikad nije zaista zima. Početkom juna, kada će poleteti prvi čarter, tamo vas čeka leto u svom punom sjaju. Osim bazena, tu je i 23 tobogana u okviru Rixos Adventure parka, kao i mnogobrojni drugi sadržaji iz sfere sporta i rekreacije.

Foto: 1A

Za one kojim je draže opuštanje, tu je fenomenalan Spa centar u kojem gosti mogu uživati blagodeti saune, turskog i parnog kupatila, đakuzija i fitnes centra. Nakon takvog ugođaja, Vitamin bar je tu da to zaokruži u veličanstvenost opuštanja.

Foto: 1A

Ukoliko smo vas zainteresovali, ali nismo pogodili najbolji hotel za vas, pogledajte i druge hotele iz naše ponude za Šarm El Šeik . Kao i svake godine do sada, Egipat i Turska su destinacije za koje garantujemo da će vam ostati u pamćenju kao najlepša letovanja.

Foto: 1A

Ukoliko Vam je udobnije i osećate se sigurnije, možete napraviti rezervaciju i online preko našeg sajta koji se diči time što štedi vreme, nepotrebno rasipanje štampanog papira i smanjuje nepotrebne rizične kontakte za vreme situacije u kojoj se nalazimo. Za dodatna pitanja i informacije, ali i rezervacije, možete nas kontaktirati i putem call centra, na broj 011 655 7800.

Foto: 1A

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE: Poslat dopis svim školama, tiče se godišnjice masakra u OŠ Vladislav Ribnikar