TRAŽITE SAVRŠENSTVO? Predstavljamo vam Huawei P50 Pro i P50 Pocket!

Novosti online

28. 02. 2022. u 12:00

IZ kompanije Huawei stigla je nova P50 serija pametnih telefona zahvaljujući čijim kamerama ćete ćete zabeležiti svaki detalj.

ТРАЖИТЕ САВРШЕНСТВО? Представљамо вам Хуаwеи П50 Про и П50 Поцкет!

Foto: Promo

Vrhunske peformanse uređaja, magičan svet fotografije kao kod profesionalnijih foto aparata i aristrokratska elegancija dizajna koja i najveće trendsetere istančanog ukusa ne ostavlja ravnodušnim: Sve to objedinjeno je u novim Huawei telefonima P50 Pro i P50 Pocket.

Dizajn koji sa lakoćom osvaja

Elegantno kućište, napravljeno od najkvalitetnijih materijala, pleni sofisticiranošću i skladnim geometrijskim odnosom. Debljina P50 Pro modela iznosi zavidnih 8,5 mm, što uz vrhunsku izradu i težinu od svega 195 g doprinosi sjajnom osećaju prilikom držanja u ruci i nadasve lakom rukovanju.

Foto: Promo

Huawei P50 Pro dolazi sa većim ekranom i baterijom od čak 4360 mAh, punjačem od 66W, a podržava i bežično punjenje Huawei SuperCharge punjačem od 55W. Pritom uređaj ostaje lakši i tanji, dizajniran tako da udobno stane u vašu ruku.

Huawei P50 Pro ima 3D zakrivljeni stakleni displej sa podrškom za punu P3 široku paletu i do 1,07 milijardi boja za realističan prikaz. Brzina osvežavanja do 120 Hz donosi neometano vizuelnom iskustvu gledanja sadržaja na ekranu. Ovaj pametni telefon je opremljen dvostrukim stereo zvučnicima koji vam pomažu da utonete u moćan sveobuhvatan zvuk bilo da igrate igrice ili gledate video zapise.

P50 Pocket - mobilni telefon na preklop

S druge strane, P50 Pocket je otišao još dalje. Ne samo da njegova debljina od 7,2 mm ispunjava nerealne uslove pristupačnog korišćenja, već i sjajni OLED ekran od 6,9 inča poseduje mogućnost preklapanja, što je prvi takav slučaj u dugoj Huawei istoriji.

Sklopljen P50 Pocket, sa debljinom od 15,2 mm, tako postaje univerzalno prenosno sredstvo koje je lako upakovati.

Foto: Promo

Huawei P50 Pocket mobilni telefon na preklop, dizajniran je prema potrebama korisnika pa je tako uvek lako poneti ga u ruci ili manjoj torbi, dok i dalje sadrži tehnološke benefite P50 serije. Ujedno, inspirisan futurizmom, njegov spoljašnji izgled savršeno će upotpuniti svaki vaš autfit čineći ga nezaboravnim.

Za još bolje iskustvo, novi pametni telefon je opremljen sa dva ekrana. Glavni je 6,9-inčni fleksibilni OLED ekran sa dimenzijama 21:9, gustinom piksela od 442ppi, 1,07 milijardi boja i podrškom za P3 raspon boja za reprodukciju, što pruža bioskopsko iskustvo. Glavna strana vašeg preklopljenog telefona takođe omogućava lak pristup odabranom nizu informacija. Može se koristiti i za upravljanje muzikom, proveru kalendara, kao i za snimanje fotografija, pa i za upravljanje notifikacijama. Što se tiče dizajna, Huawei P50 Pocket dolazi u beloj boji.

Huawei P50 Pocket ima snažnu bateriju (4.000 mAh) i podržava velike brzine punjenja uz Huawei SuperCharge od 40W. Ovaj telefon ima i Super Privacy Mode, koji automatski onemogućuje rad kamere i mikrofona, kao i usluge lokacije kada se preklopi.

Novi svet fotografija uz Dual-Matrix sistem kamere

I pored svih estetskih i tehničkih mogućnosti koje krase dva nova modela iz P50 serije, jedna funkcija se posebno izdvaja – sistem kamera! Malo je onih koji P50 dvojcu mogu izaći na crtu.

Foto: Promo

Tu je prvi Dual-Matrix sistem kamere sa Super glavnom Matrix kamerom, uključujući RGB i monohromatsko sočivo i senzor sa više spektra. Zahvaljujući True-Chroma Shot, XD Fusion Pro sa novim sistemom filtera za boje, True-Chroma Image Engine i tehnologijom Super HDR, fotografije kreirane pomoću Huawei P50 bogate su detaljima i bojama, čak i u slabo osvetljenim uslovima, čime se postiže najrealnija vizuelna reprodukcija ljudskog oka.

Zadnja kamera poseduje 50 MP True-Chroma (boja, f/1.8 otvor blende, OIS),40 MP True-Chroma kameru (MONO, f/1.6 otvor blende) 13 MP Ultra-širaokougaonu kameru (f/2.2 otvor blende), 64 MP Telefoto kameru (f/3.5 otvor blende, OIS), podršlu za AF. Prednja - selfi kamera ima 13 MP (široki ugao, f/2.4, autofokus).

Huawei XD optika postiže vrhunske rezultate u oštrini detalja, a beskrajno zabavna makro optika i najsitinije detalje približava ljudskoj percepciji. Čak i fotografisanje udaljenih objekata više neće predstavljati problem. Jednostavno, serija P50 će vam pomoći da svet i na svojim fotografijama vidite baš onakvim kakvim ga vidite svojim očima.

Sistem po meri korisnika

Na ukupni utisak i zadovoljstvo, osim hardverskih elemenata utiče i korisnički interfejs koji pojednostavljuje svakodnevno rukovanje. Obezbeđen je i pristup domaćim i stranim aplikacijama putem AppGallery prodavnice kao biste brzo i jednostavno instalirali sve ono što vam je potrebno.

Dodatna podešavanja prilagodiće vaš uređaj vama. Primera radi fleksibilni ste da prilagodite veličinu fonta i prikaz oblikujete baš prema svoim afinitetima.

Posebno pogodan jeste Smart folder. U pitanju je novi način prikaza aplikacija koji omogućava da omiljene aplikacije grupišete i bilo koju od njih otvorite jednim klikom na ikonicu.

Upravljački panel uređaja aktivira se prevlačenjem, a njenim otvaranjem dobijamo brz pristup Wi-Fi i Bluetooth podešavanjima, ali i brojnim korisnim prečicama uključujući opciju auto rotiranja prikaza, snimanje ekrana i slično. Na ovom mestu upravljate i vezama između Huawei uređaja. A sve fajlove telefona lako i bez kabla možete prebaciti na Huawei laptop računar.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima