MISTERIOZNA SMRT KOD KRAGUJEVCA: Muškarac prvo nestao, a onda ga pronašli mrtvog

Novosti onlajn

24. 02. 2022. u 14:01

TELO J. J. (54) iz Kragujevca pronađeno je u automobilu u selu Adžine livade kod Kragujevca. Reč je o muškarcu čiji je nestanak porodica prijavila policiji. Kako kažu iz Višeg javnog tužilaštva u Kragujevcu, sumnja se na samoubistvo.

МИСТЕРИОЗНА СМРТ КОД КРАГУЈЕВЦА: Мушкарац прво нестао, а онда га пронашли мртвог

Foto: Depositphotros

- Čekamo nalaz odbukcije da bismo mogli da potvrdimo naše sumnje. Za sada možemo samo da potvrdimo da je telo identifikovano. Pored obdukcije, čekamo i druga saopštenja za koja se nadamo da će nam pomoći u istrazi kako bismo rasvetlili slučaj - rekao je Dušan Milosavljević iz tužilaštva.

Leš nesrećnog muškarca pronašli su meštani

Kako objašnjavaju, bilo im je čudno što automobil stoji na tom mestu, van glavnog puta više dana, pa su pozvali policiju.

Kako se saznaje od izvora iz istrage, porodica ne zna zašto je J. J. najpre nestao, a sada je mrtav.

- Treba da se utvrdi još mnogo činjenica, ali izgleda da je izvukao crevo od auspuha i postoji velika mogućnost da je na taj način sebi oduzeo život. Na telu nisu pronađeni tragovi nasilja, kaže izvor.

Takođe, nezvanično smo saznali da je sahrana pronađenog tela sutra, što znači da je obdukcija gotova. Više javno tužilaštvo čeka nalaze, a istraga se nastavlja.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

UBISTVO U RUŠNJU: Komšija usmrtio komšiju, nerešeni imovinski odnosi doveli do tragedije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SRBI SU ZA BALKAN RATOVALI! Bezočne laži Slavoja Žižeka - dobro znamo šta je Balkan!