"NAŠAO SAM MIR NA DRUGOJ STRANI": Prvi snimak na kojem se čuje glas Mateja Periša, ovim stihovima želeo da pošalje poruku? (VIDEO)

Novosti online

17. 02. 2022. u 18:10

NA društvenoj mreži Instagram objavljen je snimak Mateja Periša, koji je nastao u leto 2019. godine na brodiću, a na kome Splićanin peva, po nekima, sudbonosne stihove pesme "Sreća".

НАШАО САМ МИР НА ДРУГОЈ СТРАНИ: Први снимак на којем се чује глас Матеја Периша, овим стиховима желео да пошаље поруку?  (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Instagram

Nakon pojave ovog videa, mnogi su se zapitali da li je pesma Olivera Dragojevića i Džibonija, koju je Matej veselo pevao zapravo bila proročka.

- Našao sam mir na slobodi, u praznoj postelji i hladnoj sobi i kako to opisati ne mogu od sreće disati. Našao sam mir na drugoj strani nemam osećaj da netko fali, kako to opisati ne mogu od sreće disati.

Izvor Kurira kaže da su svi bili potreseni pesmom koju je Matej izveo.

- Mateja nema već više od mesec i po dana, a stihovi govore da je "sreću našao na drugoj strani". Kao da je jadan naslućivao nestanak i ovu strepnju i neizvesnost. Ako se pesma posluša dobro, može se steći utisak da pevač govori o odlasku na drugu stranu života, odnosno, na prestanak ovozemaljskog života - priča izvor i dodaje:

- Svi su van sebe od brige, a ovakvi videi samo rastužuju dodatno jer se vidi Matej takav kakv je bio, veseo, bezbrižan, nasmejan i uvek spreman za pesmu i druženje. Ceo Balkan je i dalje na nogama, svi se mole da se pojavi odnekuda, iako su šanse sve manje.

Da podsetimo, Matej Periš nestao je 30. decembra tokom izlaska u klub Gotik. Naime, on je sa prijateljima izašao u klub, a potom, u sred noći istrčao napolje. Srpska policija rekonstruisala je kretanje nesrećnog mladića, a on je poslednji put snimljen kako kod restorana na Sava promenadi silazi ka ledenoj reci. Njegov signal dva puta je uhvaćen te noći upravo iz vode. Policija već mesec i po dana traga za Matejem, a potragu sve vreme prati njegov otac Nenad Periš koji je iz Splita došao u Beograd.

BONUS VIDEO: Rekonstrukcija kretanja Mateje Periša u noći nestanka

 

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

HRVATI OPET PRISVAJAJU ĐOKOVIĆA! Ispovest Novakovog dede: Ja sam uvek govorio da sam Jugosloven ili Hrvat, nikad nisam bio Srbin