U PETAK U "VEČERNJIM NOVOSTIMA": Poklon dodatak "TV Novosti"

Novosti online

17. 02. 2022. u 16:58

Čitaoce „Večernjih novosti“ petkom očekuje najsadržajninji dodatak o tv programu.

У ПЕТАК У ВЕЧЕРЊИМ НОВОСТИМА: Поклон додатак ТВ Новости

Foto: Novosti

ŽELjKO DIMIĆ, SRPSKI GLUMAC KOJI IMA USPEŠNU KARIJERU U AMERICI

Retki su glumci sa naših prostora koji ostvare uspešnu karijeru u Americi. Jedan od njih je Željko Dimić, scenskog imena Džek Dimič, koji je odigrao više od 85 uloga. Bio je zapažen u serijama "Red i zakon", "Elementarno", "Kasl", "Havaji 5-0", CSI. Kao jednu od najdražih i najvažnijih, Dimić izdvaja ulogu Nikole Tesle u dokumentarnom filmu Željka Mirkovića "Teslin narod", koji je bio u trci za Oskara. Dimić za sutrašnji broj "TV novosti" priča o ulogama, tradiciji, snovima da bude pevač, filmovima u kojima nije želeo da glumi.

BRANKO STANKOVIĆ O 20 GODINA AUTORSKE EMISIJE "KVADRATURA KRUGA"

Sagovornici mu veruju i poštuju njegovo trajanje, profesionalnost, humanost i otvaraju mu dušu. Sve je to Branko Stanković zabeležio u autorskoj emisiji "Kvadratura kruga", koja ovog meseca obeležava dve decenije emitovanja na RTS.

VALORI KARI, JUNAKINjA TRILERA "IZGUBLjENI SIMBOL"

Posle tri holivudska blokbastera, književni serijal pisca Dena Brauna konačno je dobio i TV adaptaciju. Serija "Den Braun: Izgubljeni simbol" vodi nas u prošlost gde mlađanom Robertu Langdonu oslonac i podršku pruža Ketrin, koju je dočarala Valori Kari. U intervjuu za "TV novosti" glumica otkriva šta joj je bio najveći izazov.

STIŽU "PODRUČJE BEZ SIGNALA" I "BLOK 27" OD 19. FEBRUARA

Fabrike ili tvornice, kako god ih zvali, prošle su jednako loše u privatizaciji, što prikazuje i regionalna serija "Područje bez signala". Drama od šest epizoda stiže 19. februara na RTS 1, a radnja govori o propadanju radničke klase i industrije, ali i borbi za opstanak. Svet betona, čelika i sivila predstaviće nam horor misterija "Blok 27", koju pratimo od 19. februara na Superstar TV. U šest epizoda otkrivaćemo gde se nalazi, u stvarnosti nepostojeći, blok pod brojem 27. Brutalistička arhitektura tog dela našeg glavnog grada predstavljaće kobnu zamku za ljubopitljive aktere ove serije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)