POBEDILA SMRT: Dea Đurđević na današnji dan doživela nesreću, vratile joj se slike užasa (FOTO+VIDEO)

Novosti online

07. 02. 2022. u 20:14

VODITELjKA Dea Đurđević pre tačno tri godine doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću prilikom koje joj je autobus potpuno iščupao ruku.

ПОБЕДИЛА СМРТ: Деа Ђурђевић на данашњи дан доживела несрећу, вратиле јој се слике ужаса (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Pink TV Printskrin

 Dea je jednog običnog jutra krenula na posao, ali joj se tada život potpuno promenio, a na posao toga dana nije ni stigla.

Ratne povrede, kako su ih nazvali doktori, je zalečila i preživela ono što preživi jedan u milion. Tri godine kasnije, Dea za "Nacionalni dnevnik" TV Pink, kaže da je i danas istim putem pošla na svoje radno mesto.

-Istim putem, ali ne u isto vreme, što je dobro, barem je nešto drugačije, sat vremena ranije. Lagala bih kada ne bih rekla da mi je to bila prva misao, kada sam krenula. Ovog jutra me je vreme bolje poslužilo. Isto je bilo prazno, prazne su bile ulice, i na to me je podsetilo, ali ovoga jutra sa više snage. Prošla sam pored istog mesta, bacila oko i samo nastavila dalje - rekla je Dea.

I tada i sada mesta za strah nema! Bila je na granici života i smrti dok su joj se lekari borili za život, ali i da spasu otkinutu ruku, a pozitivan duh je nije napuštao. Dea danas sa povređenom rukom može da savija prste i ističe da upravo tu ruku sada koristi više nego ikada.

- Mogu da savijam prste, da ih ispravim koliko mogu, jer nemam deo tricepsa, mogu da otvaram vrata, dosta koristim ruku, više sada, nego ikada i čini mi se više nego što su lekari planirali. Naučila sam normalno i da hodam, nije samo ruka u pitanju, mogu normalno i da vozim - kaže voditeljka "Novog jutra".

Kako jedna sekunda može da promeni život o tome razgovara na svojim tribinama, jer je ona jedna od onih koji su imali sreću da prežive saobraćaju nesreću i naučila je važnu životnu lekciju.

Saobraćaj nije samo od tačke A do tačke B, u saobraćaju ti u susret idu ljudi i sudbine i najvažnija stvar u saobraćaju je koncentracija - ispričala je Dea.

Dea je imala 21 operaciju, dve kliničke smrti i više od 100 uspavljivanja

Nakon saobraćajne nesreće, Dea je imala 21 operaciju, dve kliničke smrti i više od 100 uspavljivanja. Ipak, želja za životom je pobedila, a tu je i prepoznatljiv osmeh, baš takvu Deu gledamo redovno u jutarnjem programu TV Pink "Novo jutro".

BONUS VIDEO - OD MEDALJE DO RAKA NA MOZGU: Dragana Špehar umesto maratona, trči trku života

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili