PUTEVI SRBIJE APELUJU NA VOZAČE: Oprez zbog magle u kotlinama, klisurama i pored reka

Tanjug

06. 02. 2022. u 08:52

JAVNO preduzeće "Putevi Srbije" upozorava vozače na mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

ПУТЕВИ СРБИЈЕ АПЕЛУЈУ НА ВОЗАЧЕ: Опрез због магле у котлинама, клисурама и поред река

Foto: N.Živanović

Zvog radova na sanaciji koloviza na obilaznica oko Beograda na pravcu Bubanj Potok - petlja Orlovača, na deonici auto-pijaca - raskrsnica Hiljadu ruža - kružni tok Resnik, sutra od 10 do 16 časova saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici od Kokinog Broda do Pribojske Banje, zbog rehabilitacije kolovoza do 1. aprila svakog dana od 7 do 16 časova saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila.

Izmene u režimu saobraćaja do kraja marta na snazi su i na putu Kuzmin - Sremska Rača, posle graničnog prelaza Sremska Rača, zbog radova na izgradnji devijacije, u sklopu radova na izgradnji prilazne konstrukcije mosta preko Save.

U zoni radova, saobraćaj se odvija dvosmerno pod privremenim režimom saobraćaja.

Na deonici puta Leskovac (Strojkovce) - Leskovac, do 1. maja od 7 do 17 časova, zbog radova na redovnom održavanju, saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila

Putevi Srbije sopšstavaju da na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.15 časova na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, dok je na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, prenose Putevi Srbije.

BONUS VIDEO:

MAGLA SE SPUSTILA NA SRBIJU: Smanjena vidljivost na putevima, žuti meteoalarm na snazi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...