DEKAN Medicinskog fakulteta u Beogradu Lazar Davidović izjavio je danas da je bio na informativnim razgovorima povodom odluke koju je taj fakultet doneo u septembru prošle godine, da praktičnoj nastavi mogu prosustvovali samo studenti koji nemaju simptome respiratorne infekcije, poseduju dokaz o kompletnoj imunizaciji, ili o preležanom kovidu, kao i serološki dokaz o postojanju antitela, ili negativan PCR test ne stariji od 72 sata.

Amarcord

26.01.2022. 17:42

Замислите, тражили су од будућих лекара доказе да не заразе пацијенте! Какви су то "зликовци" само?! Које ли су то НВО да траже "слободу заражавања"? Јел` може држава Србија да мало прочисти те "борце" за којешта и којекаква "права"??

DrMicaMilutinov

27.01.2022. 09:26

Potpuno ispravna odluka dekana, ja sam vakcinisani lekar i ne mogu da shvatim svoje kolege koje su zivot posvetile medicine a ne zele da se vakcinisu.

Lola

28.01.2022. 13:10

DrMica@ a ja nemogu da shvatim da ste vi kao doktor dozvolili da vam ubrizgaju u telo nesto zasta pojma nemate sta je i koji je sastav?? Znaci pristajete da primite bilo sta bez provere i znanja o istom a i druge da savetujete to isto. Tim vise sto se vidi da ne stite ama bas nista jer i vi vakcinisani se zarazavate.