VULIN OBIŠAO RADOVE NA IZGRADNJI POLICIJSKE ISPOSTAVE ZLATIBOR: Jačanjem kapaciteta MUP-a podižemo bezbednost građana

Novosti onlajn

20. 01. 2022. u 11:35

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas na Zlatiboru radove na izgradnji nove zgrade Policijske ispostave, kao i radove na rekonstrukciji hotela „Narcis“.

ВУЛИН ОБИШАО РАДОВЕ НА ИЗГРАДЊИ ПОЛИЦИЈСКЕ ИСПОСТАВЕ ЗЛАТИБОР: Јачањем капацитета МУП-а подижемо безбедност грађана

Foto: MUP

Nakon što se upoznao sa stanjem na gradilištu, ministar policije je istakao da će novi objekat Policijske ispostave Zlatibor značajno doprineti još boljoj komunikaciji između policije i građana Zlatiborskog okruga, kao i unapređenju bezbednosti i sigurnosti svih meštana i turista.

- Nakon nedavnog otvaranja Policijske ispostave Kopaonik, nastavljamo sa kontinuiranim ulaganjem u infrastrukturu Ministarstva unutrašnjih poslova i modernizacijom policije. Uskoro ćemo otvoriti i učiniti funkcionalnom za rad i Policijsku ispostavu Zlatibor. Njenim otvaranjem i angažovanjem 30 policijskih službenka koji će raditi u tri smene, svi meštani ove planine, koja je i najposećenija turistička destinacija, biće još sigurniji, kao i njihova imovina, a bezbednost i komfor posetilaca još veća - poručio je ministar policije Aleksandar Vulin.

Ministar policije još jednom je ponovio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova učiniti sve da olakša i unapredi rad svih svojih pripadnika, kao i da se zanavljanjem i modernizacijom opreme podiže efikasnost srpske policije i bezbednost građana.

- Jačanjem i poboljšanjem kapaciteta MUP-a, poboljšavamo rad i efikasnost policije, iz kojeg proizilazi bolja opšta sigurnost i bezbednost građana. Nova oprema i vozila, renoviranje prostorija MUP-a i izgradnja novih doprinose dodatnoj bezbednosti građana, što je naš najvažniji cilj - rekao je ministar policije Aleksandar Vulin.

Ministar policije je istakao da su zahvaljujući naporima i ekonomskim merama koje je sproveo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uslovi rada i radno okruženje za policiju, pored ovakvih kapitalnih ulaganja, znatno poboljšani i unapređeni i najavio da će se kapaciteti MUP-a još više obnavljati i jačati u narednom periodu.

Budući objekat Policijske ispostave Zlatibor nalazi se na parceli površine 1.650 metara kvadratnih, a u okviru objekta su predviđeni dežurna služba, kancelarije, garaže i druge prostorije opremljene za rad policije.

Takođe, ovom prilikom ministar policije Vulin obišao je na Zlatiboru i radove na rekonstrukciji hotelskog smeštaja „Narcis“, čiji je držalac prava Ministarstvo unutrašnjih poslova.

- Iako decenijama unazad nije bilo većih ulaganja u ovaj objekat osim tekućih, od avgusta prošle godine započeti su radovi na rekonstrukciji smeštajnih jedinica i sanaciji i renoviranju svih prostorija. Hoću da moji policajci i njihove porodice imaju adekvatne uslove za odmor. Ministarstvo unutrašnjih poslova brine o svojima - poručio je ministar policije Aleksandar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)