ANA IZA SEBE OSTAVILA MALU ĆERKU: Otvoren račun za pomoć porodici preminule doktorke, evo kako možete da doprinesete

Novosti online

19. 01. 2022. u 17:12

LEKARI, prijatelji i kolege preminule doktorke Ane Fišer Čoporde, koja je izgubila bitku sa virusom korona, otvorili su namenski račun za pomoć ćerki i majci hrabre Ane.

АНА ИЗА СЕБЕ ОСТАВИЛА МАЛУ ЋЕРКУ: Отворен рачун за помоћ породици преминуле докторке, ево како можете да допринесете

Foto: KBC Zvezdara

Vest da je dr Ana Čoporda preminula baš na svoj 41. rođendan, duboko je pogodila građane Srbije. Bolovala je od bubrežne insuficijencije i išla redovno na dijalize. Radila je u Klinčko-bolničkom centru (KBC) Zvezdara, a iza sebe je ostavila ćerkicu Nou.

Bila je i prva žena u Srbiji koja je uz dijalizu dobila bebu, a njena čudesna priča o potomstvu, zbog kojeg je žrtvovala život, neverovatna je koliko i ova hrabra doktorka.

Sada njenoj ćerkici Noi i baki koja je ostala da brine o detetu, treba naša pomoć.

- Svaka suma je bitna i značiće puno. Hvala svima koji vrše uplatu - poručile su kolege.

Pomoć možete uplatiti na račun 200-4527615-87, Fišer Čoporda Miroslava, Bulevar kralja Aleksandra 56, 11000 Beograd, pomoć.

(Telegraf)

BONUS VIDEO - NAŠI HEROJI: Intervju sa doktorkom iz kovid ambulante

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

UJUTRO MRAZ, TOKOM DANA MOGUĆE PADAVINE: Detaljna vremenska prognoza za subotu, 20. april