CECA NE DA NASLEDSTVO ARKANOVOJ DECI: Ispovest Sofije Ražnatović - Željko nije bio samo njen muž već i naš otac (FOTO)

Novosti online

17. 01. 2022. u 22:45

U SUBOTU su se navršile 22 godine od ubistva Željka Ražnatovića Arkana. Njegova porodica je, kao i uvek, izašla na groblje i održala pomen.

ЦЕЦА НЕ ДА НАСЛЕДСТВО АРКАНОВОЈ ДЕЦИ: Исповест Софије Ражнатовић - Жељко није био само њен муж већ и наш отац (ФОТО)

Foto: Arhiva "Novosti"

Bili su tu njegova deca iz braka sa Svetlanom Cecom Ražnatović Veljko i Anastasija, dok ostali u to vreme nisu došli. Prisutna nije bila ni Sofija Ražnatović, koja živi u Belgiji. Ona se dva dana nakon pomena javila redakciji Kurira i otkrila neke dosad nepoznate detalje iz odnosa s pokojnim ocem.

Arkanova ćerka, koju je dobio sa socijalnom radnicom koja je o njemu vodila računa u belgijskom zatvoru, dotakla se i odnosa s folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović, za koju kaže da je s njom teško voditi razgovore o podeli imovine.

- Rođena sam u Gentu, a ne u Briselu, i živim u toj oblasti. Odmalena sam bila prisutna u životu mog oca. Rođena sam 1979. godine i majka me je od rođenja vodila kod oca u zatvor. Kad sam bila na raspustu, često sam dolazila kod bake i tetke u Srbiju. U jednom trenutku moj otac Arkan je nestao iz života moje majke i ona više ništa nije čula o njemu - rekla je na početku Sofija.

Kaže da su je povredili napisi da je otac za nju saznao tek 1991. godine.

- Tata je meni redovno slao fotografije. Kad se oženio Cecom, moja majka mu je poslala čestitku i poželela sve najbolje. Tada sam ja imala oko petnaest godina. Tada sam i saznala da je on moj biološki otac. Od 1995. godine sam često dolazila u Beograd i vreme provodila s tatom i njegovom suprugom Cecom i ostalim članovima porodice - ispričala je Sofija.

Ona kaže da je prisustvovala očevoj sahrani.

- Bila sam s Borislavom Pelevićem. Često sam dolazila na parastose, a naročito posle 2010. godine. Nikad se nisam krila od medija, nažalost, novinari su samo želeli da snime Cecu i njenu decu. Ne volim nepravdu i nadam se da ćete vi napisati kako je istina. Mi, svih sedmoro Arkanove dece bez Anastasije i Veljka, jer su oni bili vrlo mali, mnogo smo propatili zbog gubitka oca. Trudili smo se da budemo jaki i da se borimo za ono što nam pripada. Nažalost, ništa zauzvrat nismo dobili - tvrdi Ražnatovićeva.

Ona kaže da sa folk zvezdom danas nije u korektnom odnosu:

- Jako mi je žao što sa Cecom ne mogu da se vode razgovori kao sa ozbiljnom, odgovornom osobom i da otvoreno kažu šta se zaista dogodilo posle smrti mog oca. Želimo samo ono što nam pripada, a to je deo našeg oca. U Evropi svako dobije deo nasledstva kad roditelj umre. Naš život je tek počeo i mi takođe želimo da idemo dalje i svako malo je više nego dobrodošlo. Arkan nije bio samo Cecin muž nego i naš voljeni otac - ističe Sofija.

BONUS VIDEO - CECA POKAZALA KAKO PROSLAVLjA BOŽIĆ: Svi na okupu u njenoj vili, snimila i bogatu trpezu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja