OTAC NESTALOG SPLIĆANINA U BETON HALI: Obratio se medijima, jedva se suzdržao da ne zaplače pred kamerama (FOTO)

Novosti online

02. 01. 2022. u 19:03

NENAD Periš, otac Splićanina Mateja Periša (26) koji je nestao 31. decembra minule godine u Beogradu, nalazi se u Beton hali isped kluba "Gotik" u kojem je poslednji put viđen njegov sin.

ОТАЦ НЕСТАЛОГ СПЛИЋАНИНА У БЕТОН ХАЛИ:  Обратио се медијима, једва се суздржао да не заплаче пред камерама (ФОТО)

Foto: ATA images

Periš je danas sleteo iz Hrvatske u Beograd kako bi se uključio u potragu za sinom. Nakon sletanja na beogradski aerodrom rekao je medijima da mu je trenutno najbitnije da nađe sina.

U svojoj prvoj izjavima srpskim medijima Periš je još jednom istakao da srpska policija odlično radi svoj posao, da je situacija komplikovana i da se za sve treba obratiti njoj.

- Stigao sam pre sat vremena. Našao sam se sa društvom koje je bilo u ovom lokalu sa Matejem. Ići ću do policije čim pre, ako ne danas onda sutra ujutru. To je sve što mogu da kažem. Molim građane Srbije da jave sve što znaju, u ime svoje porodice im svima zahvaljujem - rekao je vidno uznemiren Nenad Periš, otac nestalog mladića.

Nenad kaže da je dobio bezbroj poruka i poziva podrške, ljudi su mu javljali da može kod njih da prenoći dok ne pronađu Mateja. Upitan koliko će ostati u Beogradu, Nenad je rekao da će biti ovde koliko god bude bilo potrebno.

Iako izgleda smireno, Nenadu su oči pune suza, jedva se suzdržao da ne zaplače pred kamerama. Trenutno sedi u bašti kafića pored "Gotika" sa svojim i Matejevim prijateljima koji su ga dočekali po dolasku u Beograd.

- Policija odlično radi svoj posao i njoj prepuštam sve istrage. Radi se o veoma komplikovanom problemu i opet ponavljam da srpska policija još jednom odlično obavlja svoj posao - istakao je Nenad Periša.

Za nestalim mladićem iz Splita i dalje se traga, a Periš je zamolio sve koji imaju bilo kakvu informaciju da jave policiji.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO! NOVOGODIŠNjI INTERVJU PREDSEDNIKA VUČIĆA ZA "NOVOSTI"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)