Tri prednosti koje daje uvećanje grudi

Novosti online

19. 12. 2021. u 10:28

ZADOVOLjSTVO fizičkim izgledom važna je, a često i osnova kompletnog zadovoljstva sobom i životnim tokovima.

Три предности које даје увећање груди

Foto: Free Images Pixabay

Uvećanje grudi zahvat je koji je posebno u trendu poslednje dve decenije i veliki broj dama se odlučuje na ovaj korak. Zahvaljujući benefitima koje podizanje grudi i ugradnja silikona daje, obezbeđuje se veliko zadovoljstvo i rado daje preporuka poznanicama za ovaj zahvat.

Upotreba najsavremenijih implanta, bezbolna intervencija uz minimalne ožiljke i neznatan peroiod oporavka, neki su od osnovnih razloga iz kojih je uvećanje grudi sve češći izbor savremenih dama. Kako je privlačan fizički izgled značajan za sve žene, za uvećanje grudi cena je neznatan faktor odluke, već se prednost daje izboru proverenih poliklinika i ordinacija, kao i iskusnim lekarima.

Ugradnja silikona daje osećaj zadovoljstva i samopouzdanja

Uvećanje grudi vrši se u skladu sa najsavremenijim trendovima u ovoj oblasti estetike i metode koje stvaraju svestrano zadovoljstvo pacijentkinja. Kada je u pitanju ugradnja silikona u grudi cena je najmanje značajan faktor donošenja odluke, jer kako je u pitanju operacioni zahvat, prednost se uvek i bez izgovora daje kvalitetu, proverenim tehnikama i poznatim estetičarima. Najvažniji aspekt jeste da li su žene zaista zadovoljne svojim grudima, ili žele veće poprsje u odnosu na ostale proporcije fizičkog izgleda.

Pored toga, razlog za uvećanje grudi može da bude i prirodna asimetričnost dojki, drugi nesklad u izgledu, promene oblika i veličine nakon porođaja i različiti deformiteti. Sve to, ugradnja silikona može uspešno rešiti i vratiti osmeh na lice, koji će u svakom trenutku zračiti ponosom i radošću. Za uvećanje grudi cena se gotovo i ne analizira, jer jednostavan zahvat stvara osećaj rasterećenja, zadovoljstva i može rešiti brojne deformitete usled zdravstvenih problema i prirodnih pojava.

Foto: Free Images Pixabay

Podizanje grudi i ugradnja silikona vrši se inovativnim metodama

Kada se bira postupak za uvećanje grudi cena zavisi od konkretnog stanja dojki pacijentkinje, željenog broja i metode koja se primenjuje. Inovativna tehnologija u oblasti estetskih korekcija iznedrila je gotovo potpuno bezbolne metode, sa minimalnim ožiljcima i brzim oporavkom. Jedna od tehnika koja se danas realizuje podrazumeva prenošenje sopstvenog tkiva, odnosno masnih naslaga iz regije gde su višak za uvećanje grudi. Na taj način, dobija se dvostruki efekat benefita uz kompletno zadovoljstvo izgledom.

Cena je rezultat preoperativne pripreme, same intervencije i neophodnosti postoperativnih pregleda. Dužina reza kreće se između 3 ili 4 centimetra, u zavisnosti od veličine implanta, kao i primenjene metode. Vremenom ožiljak postaje gotovo potpuno nevidljiv, dok je dekolte bujan, privlačan i odlično izgleda. Tehnika se može realizovati i uz postavljanje ispod nivoa mišića i u predelu grudi.

Za uvećanje grudi cena je rezultat odabira pacijentkinja

U prilikama kada se bira ugradnja silikona cena se zasniva na ličnom odabiru veličine implantata, kao i konkretnog stanja i izgleda dojki. Uz konsultovanje sa iskusnim lekarima, može se postići savršen dogovor i dobiti sjajan izgled grudi. Kada se vrši uvećanje grudi cena obuhvata određene elemente intervencije, dok se drugi plaćaju naknadno i u zavisnosti od postoperativnih potreba.

Foto: Free Images Pixabay

Za iznos od 2.500 evra pa naviše, može se realizovati uvećanje grudi. Postupak operacije traje između 1 sata i 30 minuta i 2 sata okvirno, u zavisnosti od složenosti intervencije. U slučaju kada se bira podizanje grudi i ugradnja silikona, cena se uvećava za besprekoran oblik, izgled, veličinu i visinu dojki.

Ugradnja silikona jedan je od najčešćih operativnih zahvata koji se realizuje u domenu estetske hirurgije. Ne samo da je način dobijanja sjajnog fizičkog izgleda koji će obasjati okolinu samopouzdanjem, već se mogu rešiti brojni problemi koji su rezultat porođaja, dojenja, deformiteta, gubljenja kilograma i mnogih zdravstvenih tegoba. Za uvećanje grudi cena je manje značajan faktor koji pacijenti često i ne analiziraju dodatno, već se bave svojim zdravim i estetski odličnim izgledom, pa u tom smeru donose odluku da su kvalitetni i inovativni implanti pravo rešenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a