PORODICA TINE TINTOR DONIRALA NOVAC KLINICI ZA ŽIVOTINJE: Otkriven i dirljiv mural u čast Srpkinje i njenog psa (VIDEO)

Novosti onlajn

16. 12. 2021. u 11:05

KLINIKA za životinje "Hearts Alive Village" u Las Vegasu odala je počast novim muralom Srpkinji Tini Tintor i njenom psu, koji su poginuli u stravičnoj saobraćajnoj nesreći početkom novembra.

ПОРОДИЦА ТИНЕ ТИНТОР ДОНИРАЛА НОВАЦ КЛИНИЦИ ЗА ЖИВОТИЊЕ: Откривен и дирљив мурал у част Српкиње и њеног пса (ВИДЕО)

Foto: Printscreen Tvitter/FranceStories/Printscreen Facebook/FOX5Vegas

Gosti su se okupili u nedelju da obiđu kliniku za životinje, koja pomaže i podržava porodice sa životinjama u njihovoj zajednici.

Klinika je lobi posvetila Tini Tintor i Maksu, koji su poginuli kada se u njihov automobil zakucao NFL igrač Henri Rags.

Prelep mural će odati počast Tininom i Maksovom nasleđu ljubavi, a osnovan je i memorijalni fond kako bi se pomoglo onima koji se finansijski bore da pristupe veterinarskoj nezi za svoje pse i mačke.

Kristi Stivens iz klinike rekla je da, nakon što im je Tinina porodica predložila ovu inicijativu, znali su da žele i vizuelno da obeleže sećanje na Tinu i Maksa.

- Imati ovako nešto je veoma bitno i mi smo zahvalni porodici. Tina je bila veliki ljubitelj životinja, a oni su osećali da ovako mogu da učine njeno nasleđe smislenim i stalnim - rekla je Stivens.

Dok Tinin pas Maks nije bio pacijent ove klinike, njena porodica je želela da pomogne drugim porodicama kojima je potrebna pristupačna nega kućnih ljubimaca.

Sa novcem koji su dobili od Tininog fonda, odlučili su da nešto od toga iskoriste da doniraju klinici.

Tinina porodica je bila u klinici na otkrivanju murala, zajedno sa drugim ljubiteljima životinja.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)