ZVANIČNE INFORMACIJE: Šta se dešava sa odbojkašicama koje su bile zarobljene u snegu

D.N.

13. 12. 2021. u 13:43

NA sajtu grada Požarevca objavljeno je saopštenje da su četiri odbojkašice i trener „Mladog radnika“ u nedelju lakše povređeni kada je autobus u kome su se prevozili iz Požarevca na utakmicu sleteo oko 13.15 sati sa puta, na relaciji Pećinci—Buđanovci i prevrnuo se.

ЗВАНИЧНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ: Шта се дешава са одбојкашицама које су биле заробљене у снегу

Foto: Instagram/zokmr

- Poslednja vest koju sam dobio tokom konstantne komunikacije sa predstavnicima kluba jeste da su, nakon ukazane pomoći, trener i sve devojke stigli kući, izuzev jedne koja je zadržana na klinici u Tiršovoj radi dodatnih opservacija, ali se i ona generalno dobro oseća – saopštio je gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović.

On se zahvalio svima koji su na drumu pružili pomoć, kao i vlasniku i osoblju hotela “Kristal” koji su primili odbojkašice nakon udesa i učinili sve da one prebrode šok.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NOVI KRUG IDEJA: Kompanija Mozzart pokreće treći ciklus startap programa Univerzum