Saveti oko sigurne i bezbedne selidbe

Novosti online

30. 11. 2021. u 10:30

U 21. veku pitanje bezbednosti nikada nije bilo važnije. I to bezbednosti u svim segmentima života.

Савети око сигурне и безбедне селидбе

Foto: Depositphotos

Ukoliko se ne osećate bezbedno u svom stanu, u svom životu, na poslu, u okruženju, onda ništa drugo nema smisla. I zato svako od nas treba da se posveti maksimalno bezbednosti, po svaku cenu. A šta kada su u pitanju selidbe. Naizgled tako jednostavan proces, a može da se prilično zakomplikuje. To dodatno povećava ionako veliki stres, koji je sa svakom selidbom povezan. Jedini način da smanjite stres oko selidbe jeste da se postarate da one budu sigurne i bezbedne. Na koji način to možete da postignete?

Koga angažovati?

Sigurne i bezbedne selidbe treba da budu prioritet svake savremene agencije za selidbe. Briga o klijentima uvek treba da bude na prvom mestu. Profesionalan i odgovoran odnos u poslu je nešto što nema alternativu. Bar kada su selidbe u pitanju. Za sve selidbe Beograd je beskonačan prostor, koji nudi mnogo toga. Prostor koji nosi brojne rizike sa sobom. Iz tog razloga vas pozivamo da posetite naš sajt, naše profile na društvenim mrežama i naše prostorije. Tu možete dobiti sve potrebne informacije da donesete konačnu odluku. Višegodišnja tradicija sigurnog i kvalitetnog poslovanja naša je najbolja preporuka. Mnogo polažemo na bezbednost selidbe. Jer je važno da znate da su sve vaše stvari sasvim sigurne sa nama, tokom utovara, istovara, manevrisanja i prevoza.

Kakva se vozila koriste?

Bezbednost garantujemo pre svega našim vozilima. Vozila koja posedujemo su nova, servisirana i osigurana. Na svakih nekoliko godina menjamo vozila kojima obavljamo selidbe. Jer želimo za naše klijente samo najbolje. Sva naša vozila su moderna, novije generacije i potpuno opremljenja dodatnom opremom (auto kuke, pojasevi za osiguravanje tereta…) koja pomaže u selidbi. Zbog toga za nas nema prepreka koje ne mogu biti savladane. Pre svake selidbe naša vozila prolaze sigurnosne provere i servise. Šaljemo ih na put samo onda kada smo 100% sigurni da će sve vaše stvari u našim vozilima biti apsolutno bezbedne. Zbog toga što menjamo vozila vrlo često, otkup automobila je naša skoro pa svakodnevnica. Stara vozila prodajemo, a kupujemo nova, koja ispunjavaju sve bezbedonosne standarde. Zaista nam je važno da shvatite koliko nam je bezbednost bitna. Kako svih učesnika u selidbi, tako i vaših stvari kojima rukujemo. Sigurnosti nikad nije dovoljno. Zato uvek dobro pazite kome poklanjate svoje poverenje. Pa čak i kada je u pitanju agencija za selidbe. Preverite sve što možete pre uspostavljanja saradnje, to će vas spasiti bespotrebnog gubljenja vremena i nerava.

Budite bezbrižni za svoj nameštaj

Ono što bismo još da naglasimo jeste i mogućnost osiguranja vaših stvari tokom selidbe. Ukoliko nemate osiguranje, mi možemo da vam pomognemo. Sarađujemo godinama sa osiguravajućom kompanijom, koja može da osigura vaše stvari tokom selidbe. Moguće je čak osigurati stvari i na dan. Cena osiguranja zavisi od vrednosti stvari koje selite. Ali ukoliko imate stvari velike vrednosti, osiguranje je odlična opcija. Da možete mirno da spavate, dok mi selimo vaše stvari. U našoj agenciji sve je podređeno bezbednosti i sigurnosti. Opciju osiguranja stvari tokom selidbe nudimo svima kojima je potrebna. Proverite u našoj agenciji sve u vezi sa osiguranjem. Budite spokojni, jer mir nam je danas najvažniji.

Pitanje bezbednosti u svim segmentima života nije stvar hira. Danas je to zaista neophodnost. Čak i kada je selidba u pitanju. Pažljivo birajte. Sve u životu, pa tako i agenciju za selidbu. Neka vam na umu uvek bude sigurno poslovanje, siguran život i miran san. Najbolje stvari u životu nemaju cenu. A za one koje imaju, pustite nas da se postaramo. Da ih spakujemo, prevezemo i preselimo, sasvim sigurno i bezbedno. Mi znamo kako.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024